Milyen élet lenne az ha nem tudnánk többet hazudni?
Figyelt kérdés
Láttam egy filmet amiben a főszereplő férfin kívül senki nem tudott hazudni egyedül csak Ő és bárki elhitt neki bármit elég ijesztő élet lenne így nem?2023. aug. 3. 07:39
11/18 anonim válasza:
Van erről egy film, Hantaboj volt azt hiszem a neve.
12/18 anonim válasza:
Ha én elhiszem, hogy az ég piros, akkor én úgy gondolom, hogy nem hazudok. De ettől még nem lesz igaz. Maximum a tudatos hazudozást lehetne eltörölni, de meg így se mondana mindenki igazat.
14/18 anonim válasza:
Biztos jobb lenne az élet, de ha nem tudnánk hazudni akkor az agyműködésünk is korlátozottabb lenne. Ami kitudja milyen életet biztosítana. Mert más okból nem képzelhető el a hazugság nélküli lét, csak ha agyunk nem lenne képes hazugságokat kitalálni. Például az autisták agya többségében nem tud hazudni, illetve elvontabb dolgokat megérteni. Lehet hogy hasonlóak lennénk.
15/18 anonim válasza:
Szinte minden emberi kapcsolat szétbomlana.
Átformálódna a földi rendszer, csak valóban jó emberek lennének a vezetőség.
Sok időbe telne, de megszoknánk, hogy a másik gondolata és érzelme az ő teremtménye. A magamfajtáknak, akiknek hatalmas az elméjük, vigyáznunk kéne, mert lehet üldöznének minket, azt gondolván, hogy károsak, egoisták vagyunk, és tönkre akarjuk tenni a bolygót.
16/18 anonim válasza:
Az emebrek 90%-a felmondana ha megtudank hogy a fonokuk egy hazudos f***szopo
17/18 anonim válasza:
A szüleimnek könnyebb lett volna. Folyton azt hazudtam, hogy nem kell pisilnem aztán egy idő múlva vagy a legfurább helyeken kellett azonnal wc-t keresniük vagy takarítaniuk kellett utánam. :D
18/18 anonim válasza:
én pl nem akarok hazudni ez majdnem olyan mintha nem tudnék, mert hányingerem van a hazugságoktól.. talán évente 2x fordul elő hogy a család kérésére mást mondok mint kéne, egyébként meg sosem hazudok és engem azért köveznek meg.. milyen érdekes az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!