Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan kihasználják ezen az...

Sokan kihasználják ezen az oldalon az anonimitás adta lehetőséget arra, hogy büntetlenül kiéljék a személyiségeiket?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 23:21
1 2 3 4 5
 31/41 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

16-os: Semmi olyat nem írok, amit nem vállalnék fel vagy esetleg fel lehetne használni ellenem. Amúgy mindig is vállaltam, és ki is álltam magamért, ha valamit mondtam-tettem. Nem vagyok én akkora nagy ember, hogy bármi kárt tudjanak tenni az életemben.

De azért a biztonság kedvéért szólok, hogy arról tudj te is, hogy az anonim hozzászólókat is be lehet azonosítani.

2023. aug. 3. 21:09
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem neked.
2023. aug. 3. 21:16
 33/41 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

Ki írta, hogy nekem?

Engem se azzal oktatott ki a 9-es, hogy ő majd beazonosít.

A hatóság tudja beazonosítani, ha kikérik az oldalról az adatait a megfelelő indok alapján.

2023. aug. 3. 21:19
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig mondják a valóságban, hogy "ne a gyakoriból indulj ki", pedig igaza van itt azoknak, akik azt mondják, név/arc nélkül az emberek az igazat mondják. És ez nekem párkapcsolati szempontból nőként baromi rémisztő. De legalább tudom a tutit.
2023. aug. 3. 21:23
 35/41 Hova gondolsz ***** válasza:
100%
Javítva a 33. sz. válaszom, szóval a 16-os nem azzal oktatott ki.
2023. aug. 3. 21:40
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

De csak akkor lehet egyértelműen azonosítani, ha nem vetett be trükköket.

Ha például egy olyan külföldi szerveren keresztül jön, amelyik nem ad ki adatokat, akkor nem tudják meg... legalábbis sokkal nehezebb kideríteni.

2023. aug. 3. 21:46
 37/41 anonim ***** válasza:
91%
Egy nickből is könnyen össze lehet rakni azt, hogy nagyjából ki az illető. Nem is kell egy unatkozó embernek lenni, aki direkt kutat mások után. Egyszerűen csak azért, mert nicknévvel és nem teljes névvel ír egy felhasználó, már el mer személyesebb dolgokat mesélni, mert most ki jönne rá egy darab sztoriból, hogy ki is lehet az asdfjklé nevű felhasználó - viszont gyakran ugyanazok alatt a kérdések alá ír amikre te is válaszolsz és folyamatosan benned marad, hogy az előző sztorijában ezt írta, most egy újabb dolgot ír. Így hamar összerakhatja magában az ember, hogy a felhasználó aki nem rejtette el a nickjét, mit dolgozik, hol él, mit csinál a szabadidejében, merre szokott mászkálni, etc., tehát egy teljes képet lehet róla kapni, ami persze nem egyenlő a teljes személyazonosságával de azzal sem, hogy ő ezen a honlapon anonim van jelen.
2023. aug. 3. 21:51
 38/41 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

36.

A VPN-re gondolsz?

Jó, azt nem nagyon lehet, de szerintem az már paranoiás, aki emőgé bújva politizál vagy csak simán nincs gerince. Mert ha fél, hogy baja lesz ha szid valakit itt a nagy nyilvánosság előtt, akkor nem kellene véleményt formálni.

Mert azért akik mondjuk a barkács vagy az emberek kategóriában irogatnak, nem hiszem, hogy ezt használnák.

2023. aug. 3. 21:54
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

37

Maximum csak akkor, ha nagyon privát dolgokat oszt meg magáról.

2023. aug. 3. 21:56
 40/41 Hova gondolsz ***** válasza:
92%

37-es!

Oké, és akkor mi van?

Ahogy először írtam, még a kérdés elején, az a zavaró, mikor valaki nem tudja a másikat beazonosítani, és vitatkozik a két anonim.

2023. aug. 3. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!