Ez miért okoz az ilyen embereknek jó érzést?
Hát ne vedd komolyan :)
Így vezeti le a kis frusztrációit :)
1 dolgotvtanulj meg, ide nem erdemes megosztani a probkemaidat fõleg parkapcsolat, hazassag temaban, mert kb 100% bol 70% vagyvazt irja hogy megcsaltak," mrgerdemled" vagy azt hogy valj el!
Holott lehet meg menmentheto megoldhato a problema.
Fent maradt 30/ aki esetleg aterzi a kerdezo problemajat, es nem bele rug, hanem nkrmalis velemenyt ir probal segiteni azt viszont lepontozak, es meg megjegyzeseket is irnak hozza, mert ha nem errtunk egyet a hulyeseg velemenyel akkor butak vagyunk.
2 dolog amit eszrevettem, es alltalaban ok vergodnek itt azok a tinik!
akiknek semmi tapasztalatuk nincs es irjak a gondolataikat.
3. Sok megkeseredett maganyos ember is van itt, akik irjak valj el, mert negcsalnak, stb stb.... na õk azok akik elhiszik magukrol hogy bizony a vilag legokosabb embere, aki mindent tud!
Az ilyenekel nem kell foglalkozni max pontozd le! Merr ha valaki buta, sehogysem tudod megertettni az igazadat
Én személy szerint nem hiszem,hogy egy idegen ember akinek fogalma sincs az életedről,a cselekedeteid okáról tárgyilagosan áttekintően adhatna neked tanácsot.Véleményt alkothat,de az sem reális,a te életed,tehát neked kell rendbe hoznod,vagy változtatni rajta ,ha éppen úgy tatod jónak.Akik pedig fenyegetnek,vagy rosszindulattal elhalmoznak ,,okos,, tanácsokkal azoknak inkább a saját életüket kellene rendbe rakniuk,mert mennyivel könnyebb a másikra dobálni a követ,mintha ő állna ki a kőzápor elé ...
...Nem kell odafigyelni és komolyan venni a ,,cseszegető,, véleményeket! Elég,ha te tudod mit akarsz :)Én mindig azt tartom,az a mottóm,mindenki azt ad amiből táplálkozik,,ha gunyt és gonoszságot,akkor abból áll a lelke,,ha kedvességet és szeretetet,akkor szive tiszta :) tehát fel a fejjel,és csak a szép dolgokra gondolj ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!