Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálják ezt az emberek...

Miért csinálják ezt az emberek? Képmutatásból, sajnálatból, vagy azért hogy szándékosan rossz érzést okozzanak?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre magam körül sokan hülyére vesznek. Most nem feltétlen arra gondolok hogy igaz barátokat akarok találni és jajj istenem...csak arra hogy legyenek jó ismerőseim akikkel lehet néha beszélgetni találkozni. Nem vagyok túl nyitott ember de ha találok valakit aki szimpatikus szívesen mesélek magamról, őszinte ember vagyok. Nem az a probléma hogy eltelik adott idő és kiderül nem érdeklem a másikat. Vagyis a jelek erre utalnak de a másik ember direkt az ellenkezőjét mondja. Pl megbeszéljük hogy találkozzunk elmegyünk valamerre de hetekig nem jelentkezik.Aztán jelentkezik mentegetőzik hogy nem volt alkalmas de számíthatok rá ne haragudjak.Viszont további hetek is úgy telnek el hogy nem jelez semmit nem érdeklem. Miért hitetik el a másik emberrel, hogy fontos hogyha mégsem? Én nem értek valamit? Sokkal egyenesebb lenne ha nem hitegetnénk a másikat és akkor könnyebb megemészteni hogy nem kellünk. Már nem is tudom hogy reagáljam le ezeket legyek őszinte és mondjam el ez zavar nem értem az okát, mi a probléma velem.Vagy fogadjam el hogy náluk ez a "barátság".

2014. nov. 1. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te is szimpatikus vagy nekik, csak elég elfoglaltak és egy új barátságra kevésbé szakítanak időt az emberek, mert sajnos van, hogy a régiekre sincs elég idő.
2014. nov. 2. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyan ez a gondom, gondoltam kiírok róla egy kérdést,de aztán mégse. Egy barátkeresőn ismerkedtem meg 2 lánnyal is (vagy nővel,mindegy) és az egyik az még csak talizni se akar velem, mindig van kifogása, de facen se ír rám.. mindig csak én,de most már én sem.Meguntam. És világosan kiírtam,hogy nem internetes barátságot akarok, hanem,normálisat..... a másik, na,vele találkoztunk 1-szer,tök jól eldumáltunk, utána írta is, aztán vagy 8 hónapig nem.Nem is írt rám,nem is hívott, én igen, először írtam, majd sms-t küldtem, nem lenne -e kedve elmenni valahova, (tök ingyenes jó hely, séta) nem.Lemondta, mondva csinált okból.De olyan is volt,hogy "megígérte",hogy eljön, aztán a program előtt (mikor már vártam) fél órával küldött egy sms-t,hogy jajj,nem jó... 30-asok vagyunk mind.. Szóval igen,szerintem rengeteg gyökér ember van, erre jobb szó nincs.Aki segget csinál a pofájából számomra az. De ez mi,én nem tudom.Mert hogy nekem képem nem lenne így hazudni,meg lejáratni magam,az biztos. Nem értem ezt a mentalitást. Szerintem ez a legalja.
2014. nov. 2. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, 1-szer hívtam fel,mikor egy régi ismerősöm elhívott egy helyre,ahol ismerősei léptek fel,zenekar. (ezzel az ismimmel már iskolás korom óta nem taliztuk, felhívtam,ezt a csajt, úgy meglepődött,hallottam a hangján, és h mondom neki,h van ez a program,nem jön-e el? Hát bazz... de ő már fekszik (este 7-kor) ááá csak akkor nem tudom,minek akar barátkozni? Hogy néha írjon egy kisregényt emailen? hát ki kíváncsi rá,ha élőbe meg ilyen.. És nincs családja,barátja,szintén mit nekem, munkája se nagyon, akkor mit csinál..semmit. Gépezik,meg a franc tudja. semmit.
2014. nov. 2. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Az internetes ismerkedés picit más, persze megértem a gondod ugyanúgy rosszul esik az embernek ha otthagyják. De én ezt már nagyon sokszor tapasztaltam hogy leveleztem valakivel és sosem találkoztunk (esetleg 1 alkalommal).

Az internetes ismerkedés sokkal felelőtlenebbül zajlik.Igazából most olyan emberekre gondoltam akik a közvetlen közelemben laknak.És tényleg csomószor beszéltünk nem éreztem hogy nagyon untatnám őket. De aztán idővel kiderült hogy talán mégis ugyanis hiába ígérnek időt nincs nekik. Esetleg másokra. Sajnos érzi az ember ha utoljára marad. Régi ismerősökön se lepődöm meg akár van párjuk akár nincs sajnos ezek a kapcsolatok mind elkopnak hacsak nem valami nagyon kivételes barátság volt.

Egyébként te hol laksz mik az érdeklődési köreid mit szeretsz csinálni? Férfi vagy nő vagy? Ne haragudj ha kérdeztem de kitudja...:)

2014. nov. 3. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Bp-i vagyok, nő, 30-as,de nem nézek ki annyinak:) Sokmindent szeretek csinálni,igazából társas lény vagyok,de úgy néz ki,hogy akikkel mostanában összeakadok azok nem....)
2014. nov. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!