Miért csinálják ezt az emberek? Képmutatásból, sajnálatból, vagy azért hogy szándékosan rossz érzést okozzanak?
Az internetes ismerkedés picit más, persze megértem a gondod ugyanúgy rosszul esik az embernek ha otthagyják. De én ezt már nagyon sokszor tapasztaltam hogy leveleztem valakivel és sosem találkoztunk (esetleg 1 alkalommal).
Az internetes ismerkedés sokkal felelőtlenebbül zajlik.Igazából most olyan emberekre gondoltam akik a közvetlen közelemben laknak.És tényleg csomószor beszéltünk nem éreztem hogy nagyon untatnám őket. De aztán idővel kiderült hogy talán mégis ugyanis hiába ígérnek időt nincs nekik. Esetleg másokra. Sajnos érzi az ember ha utoljára marad. Régi ismerősökön se lepődöm meg akár van párjuk akár nincs sajnos ezek a kapcsolatok mind elkopnak hacsak nem valami nagyon kivételes barátság volt.
Egyébként te hol laksz mik az érdeklődési köreid mit szeretsz csinálni? Férfi vagy nő vagy? Ne haragudj ha kérdeztem de kitudja...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!