Akkor el kéne menned állásinterjúra a Gyakorit üzemetető céghez és utána te is beállíthatod, hogy legalább azt jelezze, hogy melyik válaszok tartoznak egy emberhez.
Nem fogod megcsinálni, ki kéne kelned a kanapédból legalább egy órára.
2023. aug. 3. 08:37
22/41 anonim válasza:
Már fél órát dolgoztam idáig ezzel, és ha rajtam múlna, simán megcsinálnám. Már ki is találtam, és le is írtam ide, hogyan kéne működnie. Egyszerű programozni.
2023. aug. 3. 08:40
23/41 anonim válasza:
Tanulj meg olvasni! "Akkor el kéne menned állásinterjúra a Gyakorit üzemetető céghez és utána te is beállíthatod, hogy legalább azt jelezze, hogy melyik válaszok tartoznak egy emberhez. Nem fogod megcsinálni, ki kéne kelned a kanapédból legalább egy órára." Ezt írtam. Ha nem megy a szövegértelmezés, menj vissza általános másodikba.
2023. aug. 3. 08:48
24/41 anonim válasza:
Hülyeséget írtál.
Eleve így messze nem egy óra lenne.
A másik az, hogy hiába lennék az alkalmazottjuk, nem írhatnám át. Elég nagy káosz van itt, de akkora azért nincs, hogy bárki belepiszkáljon az oldalba. Akkor meg már az egy órát réges-régen túlléptük.
2023. aug. 3. 09:18
25/41 anonim válasza:
Akkor a 24-es válaszoddal meg is válaszoltad a saját kérdésedet, hogy miért nem írják át. További jó heverészéstva kanapén!
2023. aug. 3. 09:23
26/41 anonim válasza:
Na nem.
Ez egy olyan dolog lenne, ami nekik is jó lenne. Jobban működne az oldal, érdekesebb lenne, jobban használható.
Ennek a programozása egy óra. Maga a programozás 10 perc, az ellenőrzéshez kell idő.
Hogy ehhez mennyi adminisztráció kell, milyen módon képesek eldönteni, hogy megvalósítják-e, stb - az már az ő dolguk. Az már nem az én lustaságomon múlik, hanem az ő józan eszükön.
2023. aug. 3. 09:32
27/41 anonim válasza:
Érdekesebb lenne, de ők most így is látnak mindent
2023. aug. 3. 09:35
28/41 anonim válasza:
Persze amíg itt hőbörögtél, rég írhattál volna nekik egy emailt az ötleteddel és azzal, amit kidolgoztál, hogy segíts nekik, hogyan kezdjenek neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!