Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, hölgyek, mégis miért...

Lányok, hölgyek, mégis miért jó nektek, ha kihasználnak titeket?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akit kb 3 éve ismerek. Egy iszonyatosan normális, szerény, visszahúzódó lánynak ismertem meg. Mikor megismerkedtem vele, még barátnőm volt, ezért nem gondoltam rá másként, mint barát, viszont mikor barátnőmmel szétmentünk, elkezdtem fokozatosan többet érezni iránta. Ez azonban abbamaradt, ugyanis az elmúlt pár hónapban iszonyatosan kiábrándultam belőle.

Júniusban elmesélte, hogy azért nem nagyon mutatott életjeleket az elmúlt pár hónapban, mert depressziós volt. Az egésznek az volt az alapja, hogy van egy óvodás kori szerelme, aki az óvoda óta a mai napig végigkíséri az egész életét. Ő nagyon szeretné, hogy legyen köztük valami, de azt is tudja jól, hogy ezt a srác nem viszonozza, azonban ennek ellenére időről időre mindig feltűnik az életében, így történt ez idén tavasszal is. Elkezdtek beszélgetni, és a srác egyszercsak azt írta neki, hogy ,,átjöhetnél". Tudta jól, hogy a srác csak meg akarja húzni, és hogy amúgy semmi mást nem akar az égvilágon tőle, de mégis átment hozzá annak reményében, hogy majd ő beszél a fejével, megjavítja és összejönnek. Még elsőnek el is lehet hinni, hogy naív volt, és tényleg azért ment át, de ez megtörtént mégegyszer 1 hét múlva, meg még 5-6x, míg a lány megelégelte, és otthagyta.

A másik storyt ma mesélte nekem. Elment gyerekeket táboroztatni egy hétre, és az egyik nap valami félreértés történt, és kizárták őt a szobájából éjjelre. Nem tudta, hogy mitévő legyen, de mivel valaki elrontott valaki valamit a szervezésben, volt egy srác akinek, alapból nem volt szobája, és ott aludt ahol tudott, pl folyosókon, konyhákban raktárakban. Elhatározta, hogy felkeresi ezt a srácot, hogy mégis mit csináljon. Meg is találta egy raktárban, a srác pedig mondta neki, hogy hoz neki rgy matracot, és aludjon ott. Hozott is neki egy matracot, elkezdtek beszélgetni, majd a srác egyszercsak rámászott, ő meg nem ellenkezett, és hagyta magát, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie... Természetes módon a srác másnap teljesen leignorálta, nem is köszönt neki egyszersem, levegőnek nézte utána gyakorlarilag.

Szerintem teljesen érthető, hogy már az első eset után is, de ez után meg pláne csalódtam benne. Amikor pedig ezt közöltem vele, akkor megkaptam, hogy ,,nem értem, hogy ebben mi a rossz. Jobb, mintha visszautasítottam volna őket, és bennem lenne a mit lett volna ha"...

Tudja már jól azt is, hogy többet érzek feléje, viszont ez szerinte nem kölcsönös. De ennek ellenére rendszeresen beszélünk, gyakran ő kezdeményez, ő mondja gyakran, hogy találkozzunk, meg a barátnőinek is sokat mesél rólam, és nem egyszer mondta nekem, hogy fontos vavyok neki. Viszont egyszerűen nem fér a fejembe, hogyha fontos vagyok neki, akkor miért nem akar semmit se? Miért mond nemet arra az emberre, akiről tudja jól, hogy szereti, tiszteli, megbecsüli, holott egy olyan embernek meg egyből szétteszi a lábát, akiről tudja jól, hogy csak kihasználja, mert ,,így legalább nincs bennem, hogy mi lett volna ha"? Amikor én küldök felé jeleket, akkor miért nincs ugyanez benne? Miért nem jó neki, ha valaki tiszta szívből szereti, és miért jó neki az, aki csak kihasználja?

2023. aug. 2. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
nem jössz be neki, ez van
2023. aug. 2. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Megint a szokásos "lányok, hölgyek" = "egy női ismerősöm"
2023. aug. 2. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Fogadd el, hogy nem kellesz neki! Ez van.
2023. aug. 2. 23:04
 4/10 A kérdező kommentje:

2-es, elnézést kérek az általánosításért, valóban nem tényleg minden nő ilyen, de van közöttük egy igen magy csoport, akikre ez sajna igaz, a kérdésem rájuk irányukt volna, és elnézést a kivételektől.

3-as, de ha nem jövök be neki, akkor mégis miért keresi a társaságom? Miért mondja azt, hogy fontos vagyok? Azokat a lányokat megértem, akiknek szimplán nem jövök be, és nem is foglalkoznak velem, de őt szemmel láhatóan érdeklem

2023. aug. 2. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
#4 Csak sajnál téged!
2023. aug. 2. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva, ha én azt látom, hogy egy férfi boldog párkapcsolatban él majd szakít a párjával és azonnal rám nyomul, úgy érezném, hogy csak kell neki valaki aki elfeledteti vele az előzőt. Egyszerűen nem lennék képes elhinni, hogy ő tényleg leírhatatlanul mély érzéseket táplál irántam, inkább azt hinném, ez csak egy duma, hogy becserkésszen a fent leírtak céljából, főleg, miután én bevallottam neki hogy milyen naiv nő vagyok.

Ráadásul az is logikátlan, hogy egészen júniusig barátként gondolsz egy nőre majd júniusban hirtelen beleszeretsz és azonnal el is várod, hogy ő is legyen beléd szerelmes. Először azt is tisztázni kéne magadban, hogy te tényleg szerelmes vagy belé vagy ez csak egy berögződés. Főleg a stílus megkérdőjelezi azt, hogy ez valóban szerelem-e, egyszer azt írod, hogy te megtennél érte mindent, aztán azt, hogy kiszerettél belőle, aztán azon bánkódsz, hogy ő nem szeret, de te a csillagokat lehoznád és ráteszel egy lapáttal azzal, hogy bár nem írod, de szinte leidiótázod őt, amiért ő nem szeret, az egész megfogalmazás már arra megy ki, hogy rá akarsz egy érzést erőszakolni, birtokolni akarod, mintha csak a fejedbe vettél volna vlamit és most vért izzadva próbálnád teljesíteni és ideges vagy, mert nem akar összejönni mert az "idióta" másik fél ellenkezik.

Plusz megértened, hogy párkapcsolatban nem úgy működik, hogy én automatikusan beleszeretek egy férfiba, mert én is bejövök neki.

Leélt úgy x időt, hogy te mint haver voltál jelen az életében, és olyan dolgok nem történtek, ami megmozgathatott volna benne valamit az idő alatt amíg te a pároddal voltál, szóval valószínűleg nem vonzódik hozzád és ezért nem szeretné, hogy lefeküdjetek, mert tisztában van vele, hogy te tartós kapcsolatot szeretnél és ha lefekszetek egymással, akkor ez ennek lenne a kezdete.

Az óvoda óta ismer barátjához vonzódott ezért volt az, ami.

Az egyéjszakás fiúhoz meg úgy állt, hogy ott sem akart tartós kapcsolatot és valószínűleg mélyen érezte, hogy a fiú sem és így bátran belement a nemi aktusba, mert tudta, nem kell aggódnia amiatt, hogy a férfi a barátja lenne.

2023. aug. 2. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"de ha nem jövök be neki, akkor mégis miért keresi a társaságom? Miért mondja azt, hogy fontos vagyok?"

Egy jóbarát is lehet fontos az embernek és keresheti a társaságát.

2023. aug. 2. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ikszdé....

majd megkérdezem tőle telepatikusan amikor legközelebb rákapcsolódok a nagy női hivemind-ra, jó?

addigis támogasd mint barátot, hiszen a barátjának tekint, nem pedig az udvarlojanak.

2023. aug. 3. 02:24
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Ne vegyél már minden not egy kalap alá

Nem minden no ilyen konnyuveru ribi

Ha ilyen könnyen meg tudja bszni bárki akkor te nagyon nem jössz be neki

Ennyi

2023. aug. 3. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:

barátkategóriába estél.

túl jó fiú lehetsz.

tettesd a rosszat, és húzd meg.

2023. aug. 3. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!