Miért pofáznak bele az emberek, hogy ki, mit, mennyiért árul Facebookon?
Figyelt kérdés
Hirdetések alatt folyamatosan azt látom, hogy "nevetségesen drága", "ennyiért nem veszik meg", "hol ér ennyit", "ingyen sem kéne", "hülye vagy" stb.
Ezek az emberek a boltokban is folyamatosan odamennek a vezérigazgatóhoz reklamálni? (nyilván nem)
Mi jogot éreznek arra, hogy belepofázzanak, ki, mit csinál. Ha az ár irreális, úgy sem veszik meg, majd enged belőle, vagy megtartja, de senkinek, semmi köze hozzá, hogy ki, mit csinál. 1-1 hirdetésnél én is eltátom a számat, főleg, amikor lakást kerestem, de nem fogom odaírni, hogy "hülye vagy ez nem ér ennyit". Aki akarja/tudja, úgy is megveszi, nekem meg semmi közöm hozzá.
2023. júl. 31. 06:51
21/23 anonim válasza:
Az az egyetlen eset, amikor megértem, amikor az illető olyan terméket árul drágábban, amit a boltban eredeti áron aktuálisan olcsóbban meg lehet venni, és nem hiánycikk (konkrétan ugyanazt a márkázott terméket normális boltban, nem a kínaiban adibast :D), mert nekem az már az az átb...s, szarrágás kategória, azt megértem, ha vkinek az igazságérzetét bántja. De minden más esetben hagyom, mert 1) ált. van, aki megveszi, 2) ha meg nem, akkor az eladó így járt.
22/23 anonim válasza:
Itt rajtam kívül a #15 látja a világot a normálisság szemüvegén át. :)
23/23 A kérdező kommentje:
#22: #15-nek is leírtam, hogy ez nem úgy néz ki, hogy én azért kezdtem el verekedni, mert ő visszaütött. Ha az emberek nem pofáznának bele mások dolgába, meg nem éreznék mindenkinél felsőbbrendűnek magukat, akkor én sem tenném fel a kérdést, mert nem olvasgatnám minden egyes hirdetésnél az ilyen fszságokat. Nem beszélve arról, hogy ez engem is érint, mert én is szoktam hirdetni.
2023. aug. 19. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!