Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit érezhetnek azok akiket...

Mit érezhetnek azok akiket évtizedekig fogva tartanak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A történelem során sajnos nem egy olyan eset volt, amikor valakit vagy valakiket több évtizedig fogságban tartottak.Lásd a Clevelandi emberrablás, ahol 10 évig volt bezárva három nő egyiküknek még gyereke is született az fogvatartójától.Vagy Natasa Campus szerintem róla már mindenki hallott.De számomra a legfelkavaróbb ilyen eset Joseph Fritzl esete.19 évig tartotta fogva saját lányát.Több mint 3000 alkalommal erőszakolta meg és 5 gyereket csinált neki.A legidősebb gyerek 19 évig(születése óta)nem látta a napvilágot egészen addig, amíg ki nem szabadult.Van is róla egy film, ahol az anyukája próbálja elmagyarázni neki, hogy más emberek is élnek rajtuk kívül, de a gyerek nem hitt neki.Ezek az emberek mit élhettek át szerintetek a fogságban?Amikor már 5-10-15 éve egy kis szobában éltek mire gondolhatták? Borzasztó belegondolni is!
2023. júl. 29. 17:59
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*gondolhattak
2023. júl. 29. 17:59
 2/16 qborka ***** válasza:
100%

Ez egy valóban érdekes kérdés.

A Campus filmet láttam, illetve a második könyvét olvastam,na az se semmi,ahogyan egyes emberek reagáltak a történetére, miután kiszabadult 😥

Fritzlekről nem láttam még filmet,van esetleg linked hozzá?

Valóban borzalmas dolog ez. Azok a szerencsétlenek,akiket a saját apjuk fogságba nemzett, szerintem sosem tudnak beilleszkedni a társadalomba rendesen.

A Szoba című film jut eszembe,ha jól emlékszem,a YouTubeon láttam.

2023. júl. 29. 18:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen a Szoba című film szól Fritzről.
2023. júl. 29. 18:31
 4/16 anonim ***** válasza:
Egy idő után beletörődnek, nem foglalkoznak a dologgal, egyfajta tanult tehetetlenség lép fel benne.
2023. júl. 29. 19:28
 5/16 A kérdező kommentje:
És miután kiszabadultak?Na az milyen érzés lehet.
2023. júl. 29. 19:31
 6/16 anonim ***** válasza:
A Szoba című film? Az amelyikben bármit kívánhatnak a szobától? Az Fritzről szól? Na ez most meglepett, nem gondoltam volna.
2023. júl. 29. 20:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Jaa akkor van egy másik szoba című film ezek szerint.De van egy ami Joseph Fritzlről szól vagyis inkább a lányáról.
2023. júl. 29. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:
2015-ös
2023. júl. 29. 21:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Fú hát így nem tudom. Amit én láttam A szoba - címen, abban Olha Kurylenko az egyik főszereplő, az a film is kb akkor készülhetett. Vett a fiatal pár egy házat és találtak benne egy szobát, amiben minden kívánságuk teljesült. Végül gyermeket kértek, mert nem tudták máshogy összehozni, de nagyon rosszra fordult a dolog... Szerintem akkor nem egyre gondolunk, lehet van több ilyen címen is film.
2023. júl. 29. 21:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen valószínű, de ha érdekel a téma, akkor mindenképpen ajánlom ezt is, valamint az emberrablás Clevelandben c.filmet is.
2023. júl. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!