Hogyan reagálnál ha felkelnél és kiderülne, hogy az elmúlt 6 évet csak álmodtad?
Huhh nagyon magam alatt lennék, csodálatos életem volt azóta, bár addig is, de kezdhetném előlről.
2017-ben 9.-es voltam, 15-16 éves.
Most 22 vagyok azóta lett jogsim, leérettségiztem, lediplomáztam, összeköltöztem a párommal, kiköltöztem külföldre, lett 4 újabb nyelvvizsgám, elkezdtem a mesterszakot stb stb és közben nagyon jól éreztem magamat végig.
Legalább tudnám kb hogyan kell újra ugyanerre az életre visszatérni, bár nem tudom kibírnám-e, hogy türelmesen várok pl nem megyek előbb oda a páromhoz meg ilyesmi.
2017 és az azt követő két év volt szinte az eddigi legrosszabb az életemben, 2020 óta pedig megszabadultam ezektől a problémáktól. Nem fenékig tejfel az életem, de haladok a céljaim felé, sikereket érek el, és nincsenek mérgező emberek az életemben. Az elmúlt éveimben kemény munka van, így nagyon lesúlytana, ha azok mind semmissek lennének. Újra tudnám csinálni, de nagyon nehéz lenne.
Illetve, ha 2017-től újra kéne mindent csinálnom, valószínűleg tudnám hogy min változtassak, hogy azokat a szörnyű éveket ne kelljen újra átélnem.
ja én úgy 4 évesen szeretnék felébredni 1987-ben mikor ovis lettem, hogy az egész csak egy rossz álom volt.
Igen nagyon is szeretném újra kezdeni. ÉS ahogy #1 írja én is más háttérrel, más külsővel, kicsit a nyelvekre fogékonyabb aggyal.
6 év nem igazán lenne elég. De végül is az is jó lenne ha nem lehetne több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!