Mi tartja vissza az embereket az új élet kezdéstől?
Leginkább a pénz és a jól fizető munkahely ahol a körülmények is jók. Engem nem tartana vissza sem a párom sem a barátok mert nincsennek…
Nem vagyok egy magas végzettségű ember ezért nem kapok könnyen olyan munkát olyan pénzért, hogy gondolok egyet és elköltözök az ország másik végébe és folytatni tudom a megszokott életszínvonalam. Max csak egy pár év után újra, de addig vissza kellene vennem a már megszokott dolgaimból (amit nem akarok).
4-es vagyok
Az utolsóra van személyes tapasztalatom:
A jövőmön gondolkoztam sokáig hogy mi szeretnék lenni, aztán találtam egy hivatást amit magaménak érzek, de nem vagyok külsőleg/belsőleg egy az abba hivatásba elképzelt ideális ember. Bár vannak akik támogatnak, anyukám, néhány ismerős es barát le akarnak róla beszélni. Az egy dolog hogy nem megy nekik :D de gondolom van olyan ember akit le tudnak beszélni az álmairól.
3 dolog:
-pénz
-pénz
-pénz
De ezeken kívül lehet más dolog is, például a pénz...
Köszönöm a megosztásokat és véleményeket! És olyan esetben, ha nem a pénz és a magas életszínvonal a cél?
Mondjuk, egy alternatív közösséghez csatlakozás egy lélekölő gyári munka helyett? Ott mi lehet az akadály?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!