Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy egyedül nincs kedvem utazni, de ha lenne párom, akkor szívesen mennék?

Figyelt kérdés
Egyedül számomra nagyon üres az utazás, valakivel sokkal jobb lenne, hiába tudok angolul, hiába van pénzem, annyira sajnos nem vagyok szociális, hogy helybeliekkel könnyen tudnék kapcsolatot teremteni. Barátokkal sem nagyon tudok menni, mert ők nem igazán utaznak, vagy ők is a párjukkal mennek. Ti hogy vagytok ezzel?
2023. júl. 25. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb ismerősöm ilyen, viszont ha hívtam őket valahova, akkor meg nem jöttek. Egyszer volt, hogy egy ismerősöm jött velem, egy útra, azóta sem. Szóval én azt tapasztalom, hogy ez, hogy nincs kivel, legtöbbször csak kifogás.
2023. júl. 25. 22:53
 12/21 anonim ***** válasza:
23%
Én Londonba akarnék menni csak nincs kivel. Egy volt osztálytársam akartam gimiből elhívni (én pasi, ő lány), de itt lebeszéltek róla mondván cringe lenne hogy csak meg akarom őt dugni. Hát, oké. Így nem is fogok sose eljutni Londonba. 😅
2023. júl. 25. 22:58
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
#11: Vagy inkább nem veled akartak. Nem rosszindulatból írom. Nekem is van olyan, akivel eldumálgatok, de nem töltenék vele napi 24 órát.
2023. júl. 26. 01:07
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

"Így nem is fogok sose eljutni Londonba."

Nem is akarsz menni annyira, ha csak ennyi visszatart.

2023. júl. 26. 03:54
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
Én is így vagyok vele.
2023. júl. 26. 04:01
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
13-as, akkor nem nekem kell mondogatni, hogy de jó lenne ide-oda elmenni. 😉 Én ha nem akarok valakivel közös programot, nem vele beszélek róla.
2023. júl. 26. 05:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
En imadok egyedul lenni, de akkor is ugy, hogy valakivel egyutt vagyok, csak azt mondom, en este jarok egyet fenykepezni, vagy amig te vasarolgatsz, en abba a muzeumba nezek el.
2023. júl. 27. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is van olyan, akivel eldumálgatok, de nem töltenék vele napi 24 órát."

Inkább csak arról van szó, hogy ők sokkal kényelmesebbek, mint én. Én csináltam olyat, hogy hajnali indulás, késő esti hazaérkezés, buszos csoportos utazással. Ez nekik nem oké, de amúgy meg elmennének azokra a helyekre, ahol én is voltam, legalábbis ezt mondták, csak nem ilyen intenzív menetben, de nem mennek másképp sem, pedig még az sincs, hogy nem tudnák kifizetni, gyakran olyanok nyavalyogtak nekem ezzel a nincs kivel menni kifogással, akik anyagilag aktuálisan jobban álltak, mint én. És nem az én társaságommal volt bajuk, mert ők kerestek, nem én őket, és nem rövid időket beszélgettünk, hanem sokat, volt, akivel napokat.

2023. júl. 28. 09:36
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is hasonlóan vagyok. Mennék, de nincs kivel.
2023. júl. 28. 09:56
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Én is csak kényszerből mentem egyedül, mert már elegem lett mindenből, de nem volt kivel

Akkor élveztem igazán a napokat amikor kapcsolódtam valamelyest a társasághoz, a helyiekhez, kerestem csoportokat és oda mentem, de 2 hét alatt csak 1 ilyen találtam, úgyhogy nagyon sok magányos napom volt.. ja meg prostiztam 1x, jó volt kipróbálni.. de ha nem lettem volna ilyen magányos nyilván nem csinálom

2023. júl. 28. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!