Introvertáltak!Akiknek nem adatik meg, hogy egyedül éljenek, hogyan élitek meg?
Sok ember azért depressziós, mert magányos vagy nincs párja.
Én már gyerekkorom óta magamnak való voltam, és mindig egyedül akartam élni.
De manapság ez luxus, elérhetetlen, átlag emberként.
Hogy lehet feldolgozni, hogy sosem fogok tudni úgy élni, amire vágytam?
Az a gond, hogy az egész élet a párkapcsolatra van kialakítva.
Ha nincs kapcsolatod, akkor meg lakótárssal kell élni vagy lakhatsz szülőkkel.
Az egyedül élés nagy luxus, még ha nem hatalmasak az igényeid akkor is.
Nem remeteként akarok élni, csak nem akarok egész életemben másokkal osztozni a fürdőszobán vagy kerülgetni valakit egy lakásban, hanem szabadon akarok élni.
Jó, tudom sokak szerint egy saját szoba már elég egy introvertált embernek.
De én sosem tudok teljesen felszabadult lenni, mert máshoz kell igazodni.
Idegesít, ha egy filmet nézek, valaki mászkál a konyhában mondjuk.
Húgom a pasijával egy garzonban lakik, mert csak arra futja.
Én megbolondulnék.
Na, akkor szintén introvertáltként elmondom a megoldást: csinálsz olyan szakmát, ahol a munkahely adn szolgálati lakást, vagy albérlettámogatást.
Vagy csinálsz egy még jobban kereső szakmát, és keresel magadnak egy lakást\kisebb házat.
(Nekem az első, tényleg saját házam egy 25 nm-es ház volt egy kiskertes részen, megyeszékhelyeken. Teljesen egyedül éltem, nem kerülgettem senkit. 4,5 millióba került, 2016-ban vettem. Ugye mégsem lehetetlen?)
2016-ban kicsit más volt az ingatlanpiac, mint ma.
Ilyen fizetésekből hitelt se nagyon adnak egyedülállóként, készpénzre meg kb 60 éves koromra tudnék lakást venni, ilyen infláció mellett még nehezebb.
Nem vagyok alfa, mivel introvertált vagyok hiába tanulnék bármit, vezető pozícióba nem választanak ilyen embereket.
Sőt, szerintem a személyiség sokkal fontosabb egy pozíció betöltésénél, mint a végzettség.
Egyetemista koromban koliba sem bírtam lenni, egy lakótárssal laktam, aki folyton felhozott a lakásba mindenféle idegent.
Volt, hogy reggel 7-kor arra keltem, hogy 5 ember volt a lakásban még én órára akartam készülni.
Dolgozóként se más, állandóan felhordanak mindenkit, és még azokat is kerülgesd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!