Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertáltak!Akiknek nem...

Introvertáltak!Akiknek nem adatik meg, hogy egyedül éljenek, hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Sok ember azért depressziós, mert magányos vagy nincs párja.

Én már gyerekkorom óta magamnak való voltam, és mindig egyedül akartam élni.

De manapság ez luxus, elérhetetlen, átlag emberként.

Hogy lehet feldolgozni, hogy sosem fogok tudni úgy élni, amire vágytam?

2023. júl. 11. 18:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Rosszul, de mit tudok tenni? Még saját szobám sem volt soha - jelen állás szerint nem is lesz már -, nemhogy egy komplett saját ingatlanom. Sok pénzt gyorsan csak olyan munkákkal lehet keresni, amikhez túl gerinces vagyok.
2023. júl. 11. 18:58
 12/31 anonim ***** válasza:
25%

"De manapság ez luxus, elérhetetlen, átlag emberként."

Nem luxus, dolgozol, kiveszel albérletet és probléma megoldva.

2023. júl. 11. 20:04
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig saját szobám se volt. Otthon anyámmal közös a szobám, mert ő meg apám változatos indokokokra hivatkozva nem voltak hajlandóak egy szobában aludni. Aztán meg gimitől kezdve kolis voltam.

Egyébként a 2-3 szobatársat sokkal jobban viselem, mint anyámat. Nekem ennyi év után a magánszvéra azt jelenti, hogy az, ahol nincs ott anyám. Szóval szerintem én ki tudok egyezni egy szobával is ezek után

2023. júl. 11. 23:24
 14/31 anonim ***** válasza:
A párommal élek, imádom. Mindketten introvertáltak vagyunk, de ez nem jelenti hogy antiszoc is az ember.
2023. júl. 12. 11:47
 15/31 anonim ***** válasza:
Főleg hogy az antiszociális megintcsak teljesen mást jelent. (Aszociálisra gondolsz)
2023. júl. 12. 11:57
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem antiszociálist írtam, hanem “antiszoc”-ot, direkt így rövidítve. Elterjedt szó arra amire a helyes kifejezés az aszociális. :D

(Egyébként meg az introvertáltság azt se jelenti, hogy antiszociális az ember, szóval tényszerűen így is igaz lenne a mondatom. :D )

Lényeg hogy az introvertált az csak introvertált, kár BÁRMILYEN további személyiségzavarokat beképzelni.

2023. júl. 12. 13:35
 17/31 A kérdező kommentje:

Introvertáltként fura lehet egy párkapcsolat.

Én az ilyen szintű kötöttséget nem bírom, de hogy ha párkapcsolat, akkor se élnék szívesen vele, szerintem totál egészségtelen valakivel folyton együtt lenni.

Felnőtt embereknek alap lenne a saját háztartás.

Főleg a mai rohanó világban, nem akarok senkire sem várni a fürdőben, vagy valaki az anyósával él, közös konyhában, ezek nem nevezhetőek jó életminőségnek.

2023. júl. 12. 17:56
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem anyóssal élek, és különböző munkarendben dolgozok a férjemmel. Pont elég is így :)
2023. júl. 12. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát, szarul. Pedig a lakótársam is introvertált. Igyekszünk elkerülni egymást pl. a konyhában, de gyász, mikor nekem kávézni kell, ő meg főzne. Szerintem mindketten egyformán gyűlöljük a lakáspiacot, és laknánk inkább egymagunk.
2023. júl. 12. 22:30
 20/31 anonim ***** válasza:
60%
#12, te tényleg ennyire ki..szottul ostoba vagy?!
2023. júl. 12. 22:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!