Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy egyedül nincs kedvem utazni, de ha lenne párom, akkor szívesen mennék?

Figyelt kérdés
Egyedül számomra nagyon üres az utazás, valakivel sokkal jobb lenne, hiába tudok angolul, hiába van pénzem, annyira sajnos nem vagyok szociális, hogy helybeliekkel könnyen tudnék kapcsolatot teremteni. Barátokkal sem nagyon tudok menni, mert ők nem igazán utaznak, vagy ők is a párjukkal mennek. Ti hogy vagytok ezzel?
2023. júl. 25. 18:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyon szeretek egyedül utazni, és sosem azért utazom, hogy a helyiekkel bratyizzak, mivel szociofób vagyok. Szóval én simán utaznék. Jelenleg pont az a bajom, hogy én nagyon szeretnék utazgatni, a férjem meg nem. Egyedül pedig nem szeretnék menni, mert rossz érzés nekem, ha nem oszthatom meg vele az élményeket.
2023. júl. 25. 18:49
 2/21 anonim ***** válasza:
38%

Nekem pl azért van nagyon kevés ruhám, mert nem szeretek egyedül vásárolni.

Meg azt sem

2023. júl. 25. 18:52
 3/21 anonim ***** válasza:
24%
Azt, hogy nincs kialakult, érett személyiséged.
2023. júl. 25. 18:53
 4/21 anonim ***** válasza:
33%
Hasonlóan vagyok vele, mint a kérdező.
2023. júl. 25. 18:57
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Én mennék baráttal, családtaggal is, nem kéne hozzá párkapcsolat, de egyedül semmiképp. Az engem nem szórakoztat.
2023. júl. 25. 19:10
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel ln is így vagyok, ebben nincsen semmi meglepő.
2023. júl. 25. 19:40
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

Én is így vagyok. Az utazás nem egy magányos dolog számomra, szóval egyedül nagyrészt unnám. Kevesebb programot is csinálnék, mert eleve... Több órás utazás alatt mit csináljak? Max zenét tudnék hallgatni.

Ha társsal megy az ember, akkor van beszélgetés, plusz ingerek, reakciók, közös élmények. Teljesen más, mint egyedül.

2023. júl. 25. 20:19
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Sok ember van így, ez érthető. Én mondjuk egyedül is szeretek kirándulni is, meg hosszabb utazást is tenni, de megértem azt, akit zavar, hogy nem tudja az élményt mással megosztani.
2023. júl. 25. 21:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem egyforma, szóval ez normális.

Van aki egyedül szeret utazni és van aki csak inkább társaságban szereti megélni az élményeket.

Biztosan nem vagy ezzel egyedül.

Én akár szívesen csatlakoznék hozzád.

2023. júl. 25. 22:00
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezzel a többség is így van.
2023. júl. 25. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!