Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Boldogan, nevetgélnem kellene?

Boldogan, nevetgélnem kellene?

Figyelt kérdés

Vagyunk a párommal és van egy pár akikkel elszoktunk menni kirándulni, programokra stb.. Meg szoktuk ünnepelni egymás születésnapjat is. De 2 éve valami más lett. 😅

Mindenki szülinapja megvan ünnepelve csak az enyém nincs. Sőt, az elmúlt 2 évben annyit sem mondták hogy boldog születésnapot. A párom tavaly a születésnapomon azt mondta, hogy inkább felakassza magát mint hogy velem legyen. (nem, nem szakítottunk, mert azt mondja nem gondolta komolyan) illetve volt egy olyan szituáció is hogy el mentünk külföldre 4-en és hozzám vágta mikor össze vesztünk hogy én minek mentem velük.

Szóval, kicsit frusztráló hogy ez van.

Most lesz párom születésnapja és már tervezgetik a programot. Most komolyan, ti mit tennétek a helyemben?

2023. júl. 25. 09:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
Ez asszonysutyorgós sztori :D
2023. júl. 25. 10:13
 22/29 anonim válasza:
100%

A vicces az ami nem aláz meg másokat és majdnem mindenkinek vicces. Ezt a gyökeret vagy marha gyorsan tedd normális pályára vagy lapátra. Be szokja már meg,hogy a kutyája vagy.

Mi történt két éve?

2023. júl. 25. 10:22
 23/29 anonim válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, de a tisztelet -bár elavultnak hangzik- ALAP és ha ezt a lányom pasiján nem fogom látni én leszek a legnagyobb ellensége.
2023. júl. 25. 10:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
En a te helyedben az elso, masodik eset utan mar nem vele lennek. Az elfelejtett szuletesnapra meg erdeklodve kerdeznek, de a tobbi nekem nem fer bele. Ugyan azt nem tudom, te mit mondasz, teszel, de ez igy nem oke.
2023. júl. 25. 10:54
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel hogy igaz a sztori és nem troll kérdés, akkor itt a válaszom rá:

Én 4 éve vagyok szingli, az utolsó kapcsolatomból pont azért léptem ki mert engem is lábtörlőnek használtak. Én mindenhol ott kellett legyek, mindig segítenem kellett a páromnak, de az nem érdekelte hogy nem értem rá, vagy nekem mire volt szűkségem. Azóta se bánom a döntésem, még ha jó pár évig szingli is maradok. Mostmár szeretem magam, tisztában vagyok az igényeimmel, alapvető elvárásaimmal hogy mégegyszer egy ilyen kapcsolatban ne vegyek részt.

Kérdező ha elfelejteik a szülinapod az azért van mert nem gondolnak rád, nem töltesz be nagy szerepet az életükben, vagy direkt hagyják figyelmen kívül. Ha egymáséra emlékeznek akkor a tiédet hogy felejthetik el ha te mindig segítesz nekik?

A másik meg hogy SE a kapcsolat elején, SE egy vita közben DE MÉG poénból SEM OPCIÓ az hogy ilyeneket vágjunk a párunk fejéhez. Ha mégis akkor vagy van valami mentális betegségünk, vagy nem szerettjük a párunkat. Mert ha szeretsz valakit akkor még csak eszedbe sem jut soha ilyet mondani neki, az ilyenek nem csúsznak csak úgy ki az ember száján.

Lépj ki a kapcsolatból, hajtsd el ezeket a kamu barátokat, mielőtt a végletekig tönkretesznek téged lelkileg. Hiába nehéz ez, van az a pont ahol nincs más megoldás.

2023. júl. 25. 11:18
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Vennék neki egy sz4r alakú kis plüsst. Pont annyit érdemel.
2023. júl. 25. 12:25
 27/29 anonim ***** válasza:
40%

"születésnapomon azt mondta, hogy inkább felakassza magát mint hogy velem legyen."

Ne várd meg amig felköti magát, hanem szakitsd meg a kapcsolatot.

2023. júl. 25. 18:51
 28/29 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
2023. júl. 26. 04:12
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Ilyen emberrel nem szabad foglalkozni. Hanem azonnal minden kapcsolatot meg kell vele szakítani.
2023. júl. 26. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!