Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eladóként hogy viselkednek az...

Eladóként hogy viselkednek az ilyen tinilányokkal? Naponta bejönnek fújkálják a parfümöt kenik fenék magukat nevetgélnek.nem vesznek semmit soha.

Figyelt kérdés
Elküldeni nem lehet őket mert nem lopnak csak eltöltenek fél órát trécseléssel fujkálással sminkkel.

2021. jún. 10. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Ha más gondot nem okoznak, akkor ez lehet az üzlet része. Majd ha felnőnek meg is veszik.
2021. jún. 10. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem tudom én egyszer csak a kezemre fújtam a dezodort a Sparban és ki akarták fizettetni velem ami jogos is végülis én se akarnék félig üres parfümöt venni bár azóta direkt vannak teszt parfümök.
2021. jún. 10. 11:23
 3/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
76%

Ezek tinilányok. Most ez az értelmi szintjük, ez a délutáni elfoglaltság, nem gondolom hogy kell velük bármit is tenni. A cégeg meg úgy gondolom, ezért IS teszik ki a testereket, és jócskán van bevételük.

Az az eladónő, aki agresszíven lép fel ellenük, meg elég értetlen. Ezekből a tinilányokból ugyan úgy marketingigazgató, állatorvos, fogászati asszisztens lesz, csak most ilyenek. Nem az eladónő zsebéből húzza ki a lóvét, az a napi pár parfümfújás.

2021. jún. 10. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
11%

Most a koronavírus, a COVID-19 terjedése szerintem tökéletesen jó apropó arra, hogy megtiltsd a termékek megérintését. Itt Vas megyében, konkrétan Szombathelyen ahol lakom, láttam is egy-két üzletben (DM, Rossmann,ilyenekben, stb.) feketén-fehéren, egyértelműen, félreérthetetlenül kiírva, hogy kérik a vásárlóktól, hogy amit megérintenek, azt vásárolják is meg, magyarul: fizessék ki.

Ma már a legkisebb üzletben is van kamera (bűnmegelőzési céllal, magyarul: a lopások felderítése érdekében). Aki ilyet csinál, arra szépen ráhívnám a rendőrt!Bilincseljék meg, rabosítsák,tuszkolják be egy szirénázó rendőrautóba, pár órát tartsák a hűvösön, aztán éjjel 3-kor a koromsötét utcára dobják ki!

Így a saját kárán (meg szégyenén, porig megalázva)megtanulja, hogy ilyet nem csinálunk. Pont.

2021. jún. 10. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem foglalkoznak velük az eladók, amíg azt kenik ki, meg azt fújják ki, amit szabad. Ha valamit nem szabad, nyilván rájuk szólnak, de így ennyit tehetnek.

Mikor fiatalabbak voltunk, mindig kinevettük az osztálytársainkat, ha teszterrel kenték magukat, mert tudtuk, hogy cigányok is mindig a dm teszterekből készültek a "randikra" 😂😂😂 fene se kenné utánuk magát ugyanazzal.

2021. jún. 10. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Nincs mese, ezt bele kell kalkulálni az üzlet napi menetébe. Viszont a sok potenciális vásárló bevonza a többi potenciális vásárlót. Te meg pont azt akarod eltűntetni, ami pozitívum.

Szép munka.

2021. jún. 10. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Eladásra kitett originál cikket nem bonthat ki senki. Sem fiatal, sem öreg, így teljesen jogosan szólni kell.

Viszont:

Ha amit próbálgatnak azok a tesztelésre kitett parfümök, konkrétan ezzel a céllal kitéve, az neked miért fáj?

Én nem vagyok tini, de ha ismeretlen parfümöt veszek én is élek a tesztelés jogával. Ha az 50 db, akkor 50 db és nem érdekel az alkalmazott lelkivilága, hogy ez mennyire tetszik neki.

2021. jún. 10. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes hogy ezekre amúgy nem szólnak, de én nem tudok úgy bemenni a Douglas-ba hogy ne tapadna rám az eladó. Ha kipróbálok egy tesztert máris remegő szemekkel áll felettem..
2021. jún. 10. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

#4 Felfogtad, hogy mások megalázását ünnepled, ráadásul csak mert fújtak egy parfümből?

Majd talán egyszer elgondolkodsz, ha a hozzád hasonló férgek a te megalázásodat ünneplik. Te sem fogod megúszni a saját hülyeséged, ne aggódj - majd akkor tapsikolhatsz nekik is. Pont.

2021. jún. 10. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom milyen végzettséged van, de gazdaságot, marketinget kicsit tanulhatnál. Ezt most minden bántás nélkül mondom.

Ha a cégnek valóban veszteséges lenne, szerinted mennyire rövid időn belül hagynák abba a teszterek kitevését?

2021. jún. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!