Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan lny akinek edzés...

Van olyan lny akinek edzés nélkül is formás a feneke? Ebbe az " tualjdonságban" mennyire játszik genetika?

Figyelt kérdés

2021. jan. 29. 17:20
 1/6 A kérdező kommentje:
+ lány , a , tulajdonságban
2021. jan. 29. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben*
2021. jan. 29. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Kb. 28 éves koromig volt edzés nélkül is feltűnően kerek, aztán valahogy elkellett kezdenem rá edzeni is, mert kezdett eltűnni. 🤷
2021. jan. 29. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Benne van a genetika persze a formájában mindenképpen.Például hogy kerek e vagy sem.Az edzés is számít mert ha nem mozog akkor hiába kerek mert a gravitáció elkezd rá hatni és lefelé kezd alakulni és akkor a kutya se látja hogy kerek volt régen hanem csak egy lógós nagy koffert lát.Kell eddzeni mindenképpen ez a lényeg és akkor feszes és kerek marad akár 50 éves kor felett is
2021. jan. 29. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem mázlim van, mert edzés nélkül is kerek. Most felszedtem pár kilót (fenékre is), de még így is kerek.

De elkezdtem edzeni is, mert nem akarok úgy járni x év múlva, amit a 4-es is felvázolt. :D

2021. jan. 29. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat.
2021. jan. 30. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!