Boldogan, nevetgélnem kellene?
Vagyunk a párommal és van egy pár akikkel elszoktunk menni kirándulni, programokra stb.. Meg szoktuk ünnepelni egymás születésnapjat is. De 2 éve valami más lett. 😅
Mindenki szülinapja megvan ünnepelve csak az enyém nincs. Sőt, az elmúlt 2 évben annyit sem mondták hogy boldog születésnapot. A párom tavaly a születésnapomon azt mondta, hogy inkább felakassza magát mint hogy velem legyen. (nem, nem szakítottunk, mert azt mondja nem gondolta komolyan) illetve volt egy olyan szituáció is hogy el mentünk külföldre 4-en és hozzám vágta mikor össze vesztünk hogy én minek mentem velük.
Szóval, kicsit frusztráló hogy ez van.
Most lesz párom születésnapja és már tervezgetik a programot. Most komolyan, ti mit tennétek a helyemben?
"hozzám vágta mikor össze vesztünk hogy én minek mentem velük"
Na én ennél cifrábbakat is mondtam a páromnak mikor még nem voltam rutinos. Régi szép nyár, most már kiismertem és olyan vagyok vele mint egy kisangyal.
"A párom tavaly a születésnapomon azt mondta, hogy inkább felakassza magát mint hogy velem legyen."
" illetve volt egy olyan szituáció is hogy el mentünk külföldre 4-en és hozzám vágta mikor össze vesztünk hogy én minek mentem velük."
És ezek után még a párod???
Tipikus bántalmazó, kihasználó kapcsolat.
Már rég ideje lett volna kilépned belőle. Valószínűleg egy "kis" megcsalás is bejátszik. Mikor fognak a nők végre átlátni ezeken? A jó kinézet nem fog kárpótolni azért, hogy kapca rongynak használnak.
Még az egyedüllét is jobb alternatíva egy kiszipolyozó, megalázó, bántalmazó kapcsolatnál. Ezt csak a pszichopaták nem értik meg.
Akik ezekben a kapcsolatokban tarják az áldozataikat. Mondanám, hogy valószínű csak az olyan kommentelő védi őket, mint ők, de akkor nem gyakorin fröcsögne. Szóval aki itt a bántalmazóval van, az egy megkeseredett trollocska lehet, aki még belerúgna névtelenül a szenvedőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!