Boldogan, nevetgélnem kellene?
Vagyunk a párommal és van egy pár akikkel elszoktunk menni kirándulni, programokra stb.. Meg szoktuk ünnepelni egymás születésnapjat is. De 2 éve valami más lett. 😅
Mindenki szülinapja megvan ünnepelve csak az enyém nincs. Sőt, az elmúlt 2 évben annyit sem mondták hogy boldog születésnapot. A párom tavaly a születésnapomon azt mondta, hogy inkább felakassza magát mint hogy velem legyen. (nem, nem szakítottunk, mert azt mondja nem gondolta komolyan) illetve volt egy olyan szituáció is hogy el mentünk külföldre 4-en és hozzám vágta mikor össze vesztünk hogy én minek mentem velük.
Szóval, kicsit frusztráló hogy ez van.
Most lesz párom születésnapja és már tervezgetik a programot. Most komolyan, ti mit tennétek a helyemben?
Egy lábtörlő naplója, 78. fejezet.
Te amúgy mit akarsz az élettől? Együtt vagy egy hulladék senkivel, pitizel olyan embereknek akik le se szarnak, aztán sajnáltatod magad egy anonim fórumon. Közben csak ki kéne bsznod az összes gyökeret az életedből és egyből megoldódna egy csomó problémád. Mire vársz?
Igen, majdnem szakítottam is, de azt mondta hogy nem komolyan gondolta meg szégyelli magát stb. Csak ahogy most jön az ő szülinapja és már megy a szervezkedés (persze, nélkülem)Én általában már csak akkor tudok a dolgokról amikor indulni kell, jó esetben előtte pár nappal. Nagyon rosszul esik. Ebben az évben, már meg ünnepeltük mindenki szülinapját csak persze az enyémet nem.
Szóval, most nagyon rosszul esik.
Hogy mi?
Nem értem esküszöm, hogy mi a kérdésed? Vagy inkább nem akarom érteni, hogy vele vagy még mindig?
Nagyon fontos kérdés Miért nem szereted magad?
Ha nem tudsz rá válaszolni, akkor rommá vagy traumatizálva, nem is feltétlenül a párod a kiváltója, az agyad nem működik már jól, és nem látod a valóságot. Szörnyű életed lesz.
Ez a kérdés messziről bűzlik, ugyanis senki nem lehet akkora marha, mint a történet főszereplője! Teljesen mindegy, hogy szülinapról van szó, vagy egy hétköznapról, de ha egy értelmes embernek azt mondja valaki (Pláne a párja), hogy inkább felakassza magát, mint hogy vele legyen, az úgy kibassza a sértegetőt, egy kötelet a nyakára kötve, hogy minimum a világ másik feléig nem éri a lába a földet!
Mindenkinek maga dolga, hogy elhiszi-e a sztorit, vagy sem, de ez elég hihetetlennek tűnik, ahogyan az is, hogy ezek után a hősünk még részt vesz ezeken a baráti rendezvényeken.
Te ezeknek az embereknek egy senki vagy, egy pincsi, egy kapcarongy, aki utolsóként kullog a sorban. És amíg ezek az emberek az életedben vannak, addig ennyit is fogsz érni. Ezzel ugyanis aláírod, hogy igazuk van, hogy veled mindent megtehetnek, úgyse tiszteled magad tehát minek tiszteljenek? Soha senki nem fogsz tisztelni és szeretni egy megalkuvó lábtörlőt.
Tudod aki szégyelli magát, az utána soha többet nem viselkedik ugyanolyan módon. A szégyen az egyik legerősebb létező érzelem, ha valaki őszintén érzi az utána nagyon odafigyel a viselkedésére. Minden más csak ócska kamu duma. Persze úgy cseszed el a saját életed, ahogy akarod, de ezekért a szar emberekért tényleg megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!