Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem érzitek magatokat öregnek...

Nem érzitek magatokat öregnek ha húszon pár éves csajok magáznak?

Figyelt kérdés

Nem mindig, de az esetek 40-50%-ban van, hogy magáznak..

25-től felfele általában tegeznek, de aki 25 alatti a van, hogy magáz (ránézésre)

És mindig amikor magáznak totál öregnek érzem magam, de kinézetre pedig szerintem nem tűnök öregebbnek mint amennyi vagyok, egészségre eléggé figyelek, alvásra ilyenek, szóval amit tudok azt megteszem, hogy ne veszítsem el a vitalitásom

29F

2023. júl. 24. 18:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem szórakozóhelyről beszélünk, hanem mondjuk dolgozok a munkahelyemen, ahol az ügyfél egy másik huszonéves.

Nyilván buliban, baráti társaságban tegeződök én is.

2023. júl. 25. 20:42
 22/26 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy magánjellegű élethelyzetekben. Egyébként én eladóként sem magázódnék korombeliekkel, kivéve, ha a munkahelyi előírások ezt meg nem követelik.

És bocsánat, de számomra az is túlmodorosság, amikor a tanárok magázzák a középsulis diákokat. Szerencsére nem dívik túlzottan.

2023. júl. 25. 20:49
 23/26 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy pont a tizenéveseknek tetszik, ha magázom őket. De nyilván ha ők tegeződnek, akkor én is visszategezem őket. Nekem sokkal inkább a számra áll a magázódás idegenekkel, és nem vagyok ettől modoros, simán el tudok küldeni valakit a retkes kva anyjába magázva, de idegenekkel egyszerűen jobban esik. Nyilván, ha valkin látom, hogy neki ez nem pálya, akkor átváltok tegezésre. De egy boltban fizetés szerintem nem az a helyzet, mikor fel tudja mérni a kasszás, hogy neked most mi tetszene.
2023. júl. 25. 21:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Értem, de valaki miért kéri ki magának ilyen fiatalon, hogy őt egy másik ember tegezni merészelte? Én sem kapok szívbajt attól, hogy ha egy korombeli lemagáz, maximum nem értem, de ha neki így jobb, ám legyen. De ezért így megsértődni minek? Volt már rá példa. Ez nem indok a sértődésre, felháborodásra.
2023. júl. 25. 21:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Vagy mondok még egy helyzetet. Velem idős fiatal házaspár költözik a szomszédomba, akár saját lakásba, akár bérlőként. Foglalkozásra tekintet nélkül, eszembe sem jutna velük magázódni.
2023. júl. 25. 21:52
 26/26 anonim ***** válasza:

24, mert gyökerek :D De szerintem az is jó nagy tirpákság, amikor valaki mondjuk 50 éves, tegezi a 30 éves kollégája - mert mondjuk olyan a munkahely, hogy tegeződni szoktatok - és kikéri magának. Kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül úgy gondolom, hogy ha valakivel szívesebben magázódnék ugyan, de neki láthatóan a tegezés kényelmes, akkor nekem kellene előzékenynek lenni és alkalmazkodni ahhoz, amit ő szeretne, mert miért ne. Csak akkor nem tegezem vissza az illetőt, ha mondjuk ő hatvan, én meg 30 vagyok.

25-re reagálva: Látod, nem vagyunk egyformák, nekem eszem ágában nem lenne tegezni őket, hiszen jóformán a nevüket se tudom.

2023. júl. 26. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!