Nem érzitek magatokat öregnek ha húszon pár éves csajok magáznak?
Nem mindig, de az esetek 40-50%-ban van, hogy magáznak..
25-től felfele általában tegeznek, de aki 25 alatti a van, hogy magáz (ránézésre)
És mindig amikor magáznak totál öregnek érzem magam, de kinézetre pedig szerintem nem tűnök öregebbnek mint amennyi vagyok, egészségre eléggé figyelek, alvásra ilyenek, szóval amit tudok azt megteszem, hogy ne veszítsem el a vitalitásom
29F
amikor anyuka megy a kisgyerével és mondja, hogy "bácsi" akkor én is le tudnák fordulni a föld alá lol
1. szerintem engem több stress ért az elmúlt 10 évben?! haha, Te hogy látod, nyugis volt az elmúlt 10 év?
Az meg ok, de amikor 20on par eves csajok viszlat, meg jonapotoznak akkor egy kicsit sziven szur lol
ugy erzem, hogy valamit nem jol csinalok az eletemben, tul sok stress vagy vmi egybol ezt juttatja eszembe
Nem. A magázás normális dolog.
Ha csókolomozik, teccikezik meg egyéb debil formáját használja a magázódásnak akkor zavar.
Öregnek nem tartom magam, inkább őt tartom fogyatékosnak aki megragadt az ovis kisgyerek szintjén. 25 évesen ne teccikezzen meg csókolgasson. Ő maga is egy néni/bácsi már. Nem kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!