Elmondjam a céljaim a szeretteimnek?
Figyelt kérdés
Van e valami rizikó abban ha nyiltan beszélek a hosszútávú terveimről barátoknak, családtagoknak? Vagy lehetek totál őszinte?2023. júl. 22. 06:36
1/14 anonim válasza:
Miért ne lehetnél őszinte velük?
2/14 anonim válasza:
Annyi lehet benne a rizikó, hogy ha ők nem tartják jónak a terveiket, megprobalhatnak lebeszelni rola
3/14 anonim válasza:
Csak annak akiben tényleg bízol.
A többiek le akarhatnak beszélni.
Ha olyan cél, akár el akarhatják lopni az ötletet.
Az emberek nagy része sajnos nagyon negatív, nincsenek céljaik, így akinek van és még tesz is érte azt hamar megutálják
4/14 anonim válasza:
Milyen rizikó lenne? Illetve ha van is, mi honnan tudhatnánk?
6/14 anonim válasza:
Én pl. nem szeretem elmondani, mert még nem biztos, hogy meg is tudom valósítani és még útközben meg is gondolhatom magam. Meg amúgy is, ne akarjanak beleokoskodni, jajgatni meg "segíteni". Szóval én minimálra veszem, amiket elmondok.
7/14 anonim válasza:
a celokban sokan csaknhátrahuznak.
azt mondd el ami már megvan keaz sikerult.a célokat nem ajanlom
9/14 anonim válasza:
Lehet, hogy kinevetnek, legyintenek, sohajtanak.
10/14 anonim válasza:
Ha támogató és elfogadó a családi légkör, akkor igen. De ha csak kritizálni meg mérgezni tudnak, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!