Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme élni ha egyszer...

Mi értelme élni ha egyszer meghalunk?

Figyelt kérdés

2023. júl. 21. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hogy eltöltsük az időt a halálig.

Ez kinek jobban, kinek gyengébben sikerül.

Engem inkább az szokott foglalkoztatni, hogy valaki miért születik ezüstkanállal a szájában, a másik meg egy pöcegödörbe. Hogy lehet ez leosztva?

2023. júl. 22. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Az élet értelmét több ezer éve próbálják megfejteni, de nincs egyértelmű válasz.
2023. júl. 22. 08:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmi, de senki nem is mondta, hogy értelme kell, hogy legyen.
2023. júl. 22. 08:46
 14/16 A kérdező kommentje:
én pl nagyon szeretnék eljutni más bolygókra de nem hiszem hogy még az én életemben lehetővé válik az űrutazás az átlagembereknek, ez nagyon elszomorít
2023. júl. 22. 09:48
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem dolgozol azon hogy ez elérhetővé váljon? Annak tényleg nincs értelme hogy ülsz és vársz hogy mások megcsinálják helyetted.
2023. júl. 22. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy minden vizcsepp igyekszik visszatérni a forrásához, a tengerhez egy gigantikus út végén, úgy igyekszik a lélek, az emberi lélek is visszatalálni végső forrásához, Istenhez. Persze ez így egy rendkívül leegyszerusito válasz egy mégoly bonyolult kérdésre. Egy biztos, a választ nem itt fogod megtalálni. Hallgass eloadásokat. Géczy Gábort, Bakos Attilát, illetve a tundèrdombi fények nevű vlogger yt csatornáját ajánlom első menetben.

Végül egy dalrészlet:

"Hosszú az út, de mondd hol a cél?

Ami történt, mint futoszalag, elviszi a szél.

A Szeretet és Irgalom, mely mindörökké él."

2023. aug. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!