Mennyire gáz, ha mondjuk egy fiú gyermek kis/kamasz korában, kíváncsiságból beleszagolt egy anyuka papucsában vagy más családtagjáét?
Mennyire ciki ha valaki mondjuk kis korában, fiú gyermek, mondjuk kíváncsiságból beleszagolt egy anyuka vagy más mondjuk nővére cipőjében vagy papucsában? volt olyan hogy lelki ismeret furdalása lett attól hogy beleszagolt? van akinek erről storyja, mesélhetne röviden hogy kinek és hány éves korban alakul ez a "fétis" dolog, és mennyire ciki ha az van neki... Mert egyik ismerősöm elmondta, a fia, folyton szagolja kíváncsiságból az anyja vagy nővére lábbéliét...
Kérem a troll és hülye válaszoktól légyszi kíméljetek..
Illetve tippeket ha lehet, hogy hogyan lehetne leszoktatni, nehogy később túl messzire menjen ezzel..
Köszönöm a válaszókat majd..
"egyik ismerősöm fia"
Nyilván. Szörnyű olvasni is, mennyire nem megy a ba/be/ban/ben és a ja/je ragozás.
Kiskorában semennyire.
Hat éves kortól fölfelé viszont már konstans növekszik.
Ma már két kattintás és lát olyat egy gyerek ami meghatározó lesz rá később.
92es születésű vagyok, én még strandon, sétáló utcán nézegettem az akkori huszonévesek lábait, meg a delfines, csillag, félhold bokaláncokat :D
Utána ezekre izgultam fel, kamaszként már ilyen videók érdekeltek.
Nem fedtem fel soha hogy ez is érdekel.
Én anyukámét, nővéremét is már megszagoltam régebben. Nem tudom miért csak úgy jött, hogy miért ne.
21 éves vagyok jelenleg. Kb 14-15-16 évesen csinálhattam ezt. De nem sokszor csak 1x-2x :D
Volt, hogy nővérem barátnőinek a cipőjét is megszagoltam. Hogy miért? Mit tudom én? Miért ne? Talán érdekelt a cipőjük illata.
Sosem felejtem el, csomó lány használ lábdezodort, tehát volt olyan csaj, akinek be volt fújva a cipője.
Na remélem segítettem! :D
Félelmetes, mennyi beteg ember ír ide.
A helyesírás meg kb. mintha nem lennél magyar.
beleszagolt egy anyuka papucsában vagy más családtagjáét? >>>
BELEszagolt a papucsáBA, más családtagjáéBA, vagy MEGszagolta más családtagjáéT
lábbéliét -- lábbeliJét
a többi rossz ul egyb e ésk ülö n írt sz a vak at már nincs energiám kijavítani.
8# Neked is szól ez, amit a 2# 4# is írtam, ha valaki telefonnal írta a kérdést, miért kell letámadni a kérdezőket?..
7# Azért mert romlott az oldal az itteni, frusztrált emberek miatt, 2-3 éve!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!