Van olyan rossz szokásotok a napi életben, amitől megtakartok szabadulni? Mik azok? És akinek sikerült mitől szabadult meg, és hogyan?
Minden jöhet
Függőségek, rossz napi szokások, bármi.
Nekem évekig a rágózás volt. Nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy nem rágóztam. Egyszer úgy döntöttem, hogy nem veszek többet. Tudom, hogy apróságnak tűnik, de nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy megszabadultam ettől a kényszertől.
Amit szeretnék jobban visszafogni az az idegeskedés vezetés közben. Időnként teljesen feleslegesen húzom fel magam, türelmesebbnek kell lennem.
Nekem az a rossz szokásom van, hogy ha valaki rosszul írja az igekötős igéket, mindig kijavítom.
Például: meg akartok szabadulni.
És nem akarok leszokni róla.
:P
Alkoholtól.
Rengeteg cigitől.
Depressziótól.
A lustaságomtól.
Kitörni a kis burkomból és kezdeni magammal valamit
Attól hogy ne egyből ellenségesen viselkedjek az emberekkel.
Lustaság, túlagyalás és halogatás nekem is; főleg az utolsótól szeretnék végre megszabadulni.
Valamint.. az elmúlt hónapokban sikerült felvennem egy nagyon, nagyon rossz szokást, amit szégyellek is, viszont már dolgozom ezen is; ez pedig mások szavába vágása. Ezelőtt sosem volt rám ez jellemző, és a türelmetlenség sem, sajnos a kettő kéz a kézben jelent meg nemrégiben. Tudom, mennyire tiszteletlen egy dolog, ezért is szeretnék változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!