Van olyan nőt akinek rossz belső tulajdonsàgai voltak ès kèpes volt vàltozni jò irànyba? Ha igen min vàltoztatott?
Figyelt kérdés
Èn mèg nem talàlkoztam ilyennel a valò èletben.
Csak a vagy megszoksz vagy megszöksz megy.
Elsősorban fèrfiaktòl kèrdezem!!!
2023. júl. 17. 08:12
1/7 anonim válasza:
Borongós voltam, energiavámpír, mindenki azért létezett, hogy a lelki szemetesládám legyen és a vállán sírjak. Akkor változtattam, amikor láttam, hogy egy ember sem marad meg mellettem, mindenki menekül vagy eltűnik. Először persze úgy álltam hozzá, hogy ők a hülyék és a szemet, de egy idő után rá kellett eszmélnem, hogy ennyi ember a Földön nem lehet aljas és el kellett gondolkodnom, hogy akkor velem van a baj. Így változtattam.
2/7 anonim válasza:
Hát én utálom a házimunkát, főzni meg ilyenek, de mivel családom van, erőt veszek magamon. A magánidőre való igenyemet a férjem és a gyerekeim tiszteletben tartják mert kben ideges leszek. Iszok is alkoholt. Mondjuk, hogy szeretnek és tolerálják. Férjem a kedves a családban.
3/7 anonim válasza:
"Èn mèg nem talàlkoztam ilyennel a valò èletben.
Csak a vagy megszoksz vagy megszöksz megy."
"#nők #tulajdonság #önkritika"
Hát, haver... rád is férne némi önkritika.
4/7 anonim válasza:
1 közeli rokonomat ismerek, valami borzalom személyisége van, de szerény egészségügyi ismereteim alapján kezelhető lenne egy mezei szívritmusszabályzóval, vérnyomáscsökkentővel, endokrinológiai kivizsgálással.
Rajta kívül szinte csak nyugis, normális, kedves őket ismerek.
5/7 anonim válasza:
Kizárt. Az emberek nem változnak.
6/7 anonim válasza:
Az emberek csak ugy a semmibol rovid ido alatt nem valtoznak meg.
7/7 anonim válasza:
Pozitívabb lettem, elfogadóbb másokkal, régen nagyon nem ment egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!