Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék változtatni...

Hogyan tudnék változtatni ezen a rossz tulajdonságomon?

Figyelt kérdés

23/f vagyok. Valamiért nagyon nem szeretem, ha haza jövök valahonnan pl a munkából és anyám vagy a párom elkezdenek kérdéssorozatokat feltenni, mint pl:

-Mi történt ma?

-Hányan voltunk és kik? (nem is ismerik őket)

-Mit reggeliztem/ Mit ebédeltem?

Màr gyerekkoromban sem szerettem, ha haza jöttem a suliból és jöttek a kérdéssorozatok.

A másik meg az, hogy valamiért nem szeretem, ha koràn reggel beszéltetnek engem. Utálom, ha reggel a vonaton bele futok az egyik volt kollégámba és beszélgetnem kell vele, reggel minimum kell 2 óra mire értelmes beszélgetést lehet velem folytatni.

Amúgy szeretek beszélgetni, nem tartom magam antiszociálisnak, de valamiért ebben a két helyzetben kényelmetlen számomra.

Másnak is van ilyen tulajdonsága?

2022. ápr. 5. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Reggelente nekem is szükségem van egy kis nyugira, ha látok ismerőst az állomáson akkor messzebb állok meg, bedugom a fülem és olvasok valamit, ennyi.

A másikra nem tudok mit mondani, nekem alap hogy kibeszéljük otthon hogy kinek milyen napja volt.

2022. ápr. 5. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez a könyv lehet hasznos lenne számodra:

[link]

2022. ápr. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!