Hogyan fogadjam el az arcom ha így néz ki?
Ez pontosan ugy hangzik mint egy testkepzavaros tini lány írása
Ne izguljal senki arca se szimmetrikus és vannak nagyobb homloku emberek de azért ez nem akkora nagy tragédia
Mennyi idős vagy?
Smink új frizura.
Emeld ki a szemed, és akkor nagynak fog tűnni mind a kettő. Nekem is az egyik szemem kisebb de nem olyan mértékben hogy mindenki látja. Szerintem neked sem.
Nekem is magas a homlokom nem volt előnyös összefogva, hosszú frufrut oldalfrufrut vágattam, de több féle is van. Nézz utána, melyik tetszik és vágass.
Mit mondanak az orrodról? Mások is mondják vagy csak te látod nagynak?
Nem akarlak a kés alá győzködni, de sokaknak van baj az orràval, és jól szoktak sikerülni a plasztikai műtétek. Nem olcsók, de szerintem 1millió alatt megvannak.
Mielőtt bármit is csinálnál az orroddal, gondolj bele hogy tényleg ezt akarod-e. Nem mindegy az orvos sem. És még valami:
Ha jól sikerül a plasztikai műtét, akkor az emberek elkezdik magukon a hibákat felfedezni, míg végül azt hiszik hogy ez a megoldás mindenre, egyszóval függőség.
Könnyű függőségbe esni. Mert ezután mindehol tökéletlennek fogják látni magukat.
Mielőtt rohannál plasztikáztatni, csinálj meg minden változást az arcodon, haj, smink, akár hajfestés, új szemöldök, bármi.
Nem biztos hogy rögtön a plasztika a megoldás.
Ha gondolod küldhetsz privátban képet is, és szívesen adok tanácsot.
N
Leírásod alapján két dologra következtetek: 1, nagy valószínűséggel kamasz vagy; 2, semmi baj az arcoddal, mivel tökéletes külsejű ember és szimmetrikus arc nem létezik.
Ha az igaz, amit a koroddal kapcsolatban mondtam, akkor teljesen normális, hogy kissé túlzó módon meglátod a saját "hibáidat". Mindenkinek vannak hibái. Még azoknak az embereknek is, akiket te szépnek látsz. Valamint nem hiszem, hogy az ilyen apró-cseprő dolgok, mint a szemeid méretkülönbsége feltűnne bárkinek is. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, elfogadod, hogy nem vagy tökéletes, de emlékezz: senki sem az.
Ha tényleg nagyon elégedetlen vagy a külsőddel, aki tehetsz kisebb dolgokat érte (pl. új frizurát csináltatsz, kisminkeled magad - habár az utóbbi nem szünteti meg a problémát igazán). Ha nem muszáj, ne műtesd meg magad, nem igazán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!