Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eldeformálódott arcom van,...

Eldeformálódott arcom van, hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Lehet nem is eldeformálódott..
2023. jún. 9. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Az is te vagy, és te voltál és leszel. Aki szeret, annak lényegtelen, mert te magad vagy neki a fontos, nem csak az arcod. Ráadásul senki nem marad fiatal:D Bár sokan próbálkoznak vele, de senkinek nem sikerült, és nem is jó erőltetni.
2023. jún. 9. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

Nézd csak, javaslom, tekintsd meg ezt a 18 éves lányt. Nézd meg, milyen arca van, és lásd, mennyire képes mellette boldog lenni, és smink témákról/szépségápolásról vlogol.

https://www.youtube.com/@nikkililly

2023. jún. 9. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért az én arcom nem ilyen, csak enyhén asszimetrikus. Eddig mindenkinek szépnek és különlegesnek mondott de én nem így látom
2023. jún. 9. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4 Rakd rendbe a lelkedet, szerintem ott lesz a probléma legbelül. Kicsit meg vagy tépázva ezért sok mindent borusabban látsz, mint a valóság..
2023. jún. 9. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy fogműtét sikertelenül alakult, és olyan mintha be lenne horpadva egy helyen. Ezt már csak feltöltetni lehet. Én is elfogadtam. Sőt, ma már egyáltalán nem zavar. Igazából eszembe sem jut szinte soha.

Sőt, szerintem nem is a tökéletessèg a szép, örülj neki hogy különleges, az sokszor mégszebb. :)

2023. jún. 9. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!