Eldeformálódott az éjszakai fogszabályzóm, mit lehet tenni ilyenkor?
Kb. egy éve vették le az állandót, az után kaptam ezt a műanyag (?) átlátszó fogszabályzót. A megbeszéltek szerint 3 hónapig folyamatosan kellett volna hordanom, nem csak este. Itt kezdődtek a problémák, mert egy betegség miatt ezt nem tudtam teljesíteni, sokszor egész hetekig nem tudtam se napközben, se éjszaka hordani. Mai napig előfordul, hogy rosszullét miatt 3-4 napokat kihagyok.
A fogaim viszont már elkezdtek visszaállni, nem teljesen, de már elég rondák. Ez egy dolog, de észrevettem, hogy maga a fogszabályzó is eldeformálódott. Mintha a fogam szabályozta volna meg a fogszabályzót.
Így viszont hiába hordom, pénzkidobás volt az egész.
Lehetséges ez, hisz műanyagból van, vagy én vagyok a hülye?
Ha ez tényleg megtörténhetett, mit tegyek? Mindenkép elölről kell kezdenem az egész fogszabályzást?
igen, van olyan, ami nem tartós.
nézesd meg dokival, aztán majd ő elmondja.
nekem nincs tapasztalatom ebben
"A megbeszéltek szerint 3 hónapig folyamatosan kellett volna hordanom, nem csak este. Itt kezdődtek a problémák, mert egy betegség miatt ezt nem tudtam teljesíteni, sokszor egész hetekig nem tudtam se napközben, se éjszaka hordani. Mai napig előfordul, hogy rosszullét miatt 3-4 napokat kihagyok."
"Erős túlzás, hogy nem használom. "
Nem, egyáltalán nem túlzás
Olyan emésztőrendszeri betegségem van, ami nálam állandó hányingert okoz. Egészséges embernél is előfordul, hogy az első pár alkalommal, akár később is okoz enyhe hányingert, hogy egy idegen tárgyat kell a szájában tartani, ami majdnem hogy elér a torokig, illetve irritálhatja a nyelv hátsó részét. Nyilván ezzel a betegséggel, ami a fogsz. leszedése után nem sokkal kezdődött, néha nehéz elviselnem a készüléket. Úgyhogy ezt nem kifogásként mondom, tisztában vagyok vele, hogy ennek ellenére is hordhattam volna tisztességesen, de szenvedtem eleget anélkülis.
Az túlzás, hogy nem használom, az viszont igaz h nem tudtam egy időben hordani. De erről ne folytassunk vitát, mert értem a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!