Amikor odakerül egy új munkahelyre egy kövér,testesebb nő,azt miért kezdi mindjárt kibeszélni a többi nő?
Egy újabb "történt egy dolog, szóval... miért van mindig így?" típusú kérdés.
Most milyen választ vársz? Szídjuk a hanyatló emberiséget, a fiatal generáció elidegenedését, felszínességét stb.?
Illetve Te miért beszéled ki a kollégáidat?
A legtöbb kövér nő kevésbé szerény típus.
Vannak nagyhangú,nagyszájú,domináns viselkedés koordinátorok bőven.
Tehát ott is van ám valami,nem csak a másik oldalon.
De ha 450 kiló vagy,és alig tudsz felmenni egy emeletet és már lihegsz,akkor mindegy hogy mi vagy vagy ki vagy.
Egészségedre igénytelen,külsődre igénytelen vagy.
Ki tiszteli az ilyet?
Ezt tiszteljem?
Mehet a lepontozás,de egyszerű a válasz:
A magyarok 80 %-a még mindig egy balkáni proli.Mindig a másikat lesni,kicikizni,g,ciskedni.Ez látszik a munkahelyeken,a közlekedésben,stb.
#4 A legtöbb kövér nő kevésbé szerény típus, szerintem ezzel fején találtad a szöget. Én is ezt tapasztaltam, csak szerintem ez még udvarias és mértékletes kifejezés arra, amit én mondhatnék róluk.
És hát a legjobb példa erre a #2 #3 #5 aki valószínűleg ugyanaz a személy a stílusa és pipái alapján. És nyilván kövér, hogy ennyire magára veszi, és mindenki más a hibás, és iszonyat gyűlölködik most hogy kiélheti online biztonságban ezt. Elég jó példát szállít erre a jelenségre ő is. Szóval maradjunk annyiban, általában megvan az oka igen. Nekem is rossz tapasztalataim vannak a kövér emberekről, és nem előítéletek hanem tapasztalatok!
#2-3-5-6
Azért tőled nagyobb alpári, vagy a saját szavaiddal “balkáni” prolit se sűrűn látni civilizált emberek közt.. te beszélsz cikizésről, kibeszélésről? Ahogy elnézem írásod, az egész életedet a gyűlölködés mocsarában tölthetted el.
#7 csatlakozom, nekem is rosszak a tapasztalataim a kövérekkel. Frusztráltak, egósok, és lenézőek mindenkivel.
Hatalmasat tévedsz hogy összevonod 2-3-5-6 ost.
Én csak a 6-os vagyok,és nagyon jól élek,csak barátaim vannak,de amit írtam,az tapasztalat,függetlenül a kövérségtől,vagy bármitől.
7,azt elfelejtettem hogy vagy bunkó vagy nagyon kedves.
Tehát kínál ezzel,azzal,egyél igyál,stb...
Vagy elkezd bálna hangon ugatni hogy rohadná' meg!
Tehát az ellentéte létezik,DE NINCS ARANY KÖZÉP ÚT.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!