A béta férfiak miért nézik le az inceleket?
Figyelt kérdés
Az érthető, hogy az alfák mindenkit lenéznek.
A béta általában egy házas férfi, aki egész életében a házasságot követően egy nővel szexel. (elvileg, persze ettől még prostiznak sokan).
De nem sokkal kevésbé lúzerek az incelektől, ráadásul kötöttségben élnek. Gyakran hatalmas felelősséggel, pl család eltartása.
Mivel jobb ez, mint egy incel?
2023. júl. 14. 19:51
21/25 anonim válasza:
A gyerek(ek) után már nem teremtenek közösen semmit, ezért a béták kapcsolata gyakran elsivárosodik amint a gyerekek túljutnak a tini koron, vagy még hamarabb is akár. Onnantól kezdve nincs közös cél, valódi egymásra utaltság ezekben a mai embertárolókban. Külön-külön is tudják támogatni a gyerekeket. Vidéken is embertárolók vannak. Az úgynevezett munkahely mellett nem marad energia a valódi, közös teremtésre.
22/25 anonim válasza:
Csak a hülyegyerekek akarnak mindig mással kúrni egy egészséges párkapcsolat helyett.
23/25 anonim válasza:
Férfiak, szerintem ne kategorizáljátok be magatokat alfába,bétába...ezt majd eldöntjük mi,nők:D
24/25 A kérdező kommentje:
Kinek mi, én ha incel lennéj, alfa szeretnék lenni, nem béta.
Bétának lenni sokkal rosszabb.
Az incel életnek vannak előnyei.
2023. júl. 15. 16:05
25/25 anonim válasza:
Első ránézésre alfahím vagyok, de nincs bennem fogyasztói szemlélet, vagy csak minimálisan. Rövidke ismertség után a cinizmusom taszít mindenkit. Csak néhány régi ismerősöm van aki kedveli a savanyúságom. Nem értek már az anyaföldhöz, de egy villanyégő kicserélésén kívül semmi máshoz sem. Eltorzult a világ az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!