Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A béta férfiak miért nézik le...

A béta férfiak miért nézik le az inceleket?

Figyelt kérdés

Az érthető, hogy az alfák mindenkit lenéznek.

A béta általában egy házas férfi, aki egész életében a házasságot követően egy nővel szexel. (elvileg, persze ettől még prostiznak sokan).

De nem sokkal kevésbé lúzerek az incelektől, ráadásul kötöttségben élnek. Gyakran hatalmas felelősséggel, pl család eltartása.

Mivel jobb ez, mint egy incel?

2023. júl. 14. 19:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nem "jogosan", valami evolúciós maradvány dolog lehet hogy a kevésbé tehetséges férfiakat elűzték a hordából, nem tudtál vadászni, vagy nem tudtál egy családot összehozni, melyik korban mi, akkor nem vagy hasznos tagja a közösségnek
2023. júl. 14. 22:18
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

#9:

Hogy a büdös francba tudnál az ilyen szerencsétleneknek segíteni de most komolyan? Nőt nem lehet "szerezni", ez nem úgy működik, apukám.

2023. júl. 14. 23:56
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
kéne csinálni egy pártot aminek az a célja hogy alanyi jogon lehessen barátnője minden férfinak
2023. júl. 15. 01:18
 14/25 anonim ***** válasza:
#13-as, joga van mindenkinek. Legfeljebb képessége nincs rá
2023. júl. 15. 06:39
 15/25 anonim ***** válasza:

"A béta általában egy házas férfi, aki egész életében a házasságot követően egy nővel szexel"

Lenyegeben ez lenne a cel, nem?

39F incel

2023. júl. 15. 08:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Ja es igen, kicsit fogalomzavarban vagy, mert a beta ferfi az, akinek nagynehezen osszejott egy 30 feletti gyerekes no, es azt hiszi, mekkora kiraly.

Tehat aki meghazasodott a fiatalkori baratnojevel, az nem beta.

39F incel

2023. júl. 15. 08:12
 17/25 anonim ***** válasza:

16#

Szerintem te vagy fogalomzavarban. Akik viszonylag idősen összejönnek gyerekes anyukával, azok rommá kúrták, bulizták addig az életüket. Csak ilyeneket ismerek, jófiúk nem kellenek senkinek. A mai eltorzult fogyasztói világban igenis bétának számít aki együtt marad a fiatalkori barátnőjével. Az utóbbiak elég sok esetben válnak is a mai világban, mert "nem éltek". A mai fogyasztói ember már nem tudja mi az élet, az életet szolgálni. Nem használjuk semmire az anyaföldet, csak pusztítjuk.

32F incel

2023. júl. 15. 08:45
 18/25 anonim ***** válasza:

"A mai eltorzult fogyasztói világban igenis bétának számít aki együtt marad a fiatalkori barátnőjével"

De egy idealis vilagban ez lenne a kivanatos.

39F incel

2023. júl. 15. 08:51
 19/25 anonim ***** válasza:

18#

Ebben egyetértünk.

2023. júl. 15. 09:07
 20/25 anonim ***** válasza:
45%

Én béta vagyok, de nem nézek le senkit. Elvettem azt a nőt, aki valahogy kinézett és hajlandó volt szóba állni velem. Azóta más nővel nem voltam, de szerettem volna én is más nőkkel is szexelni és most is szeretnék, csak a külsőm ezt nem teszi lehetővé. Ezért irígylem az alfákat, mert könnyen kilépnek a kaocsolatból és nagyon hamar találnak más szép nőt, akivel újra fellángolhat a szerelem.

Az inceleknek annyival rosszabb, hogy még nem is szexelnek soha. Nem nézem le, inkább sajnálom őket.

2023. júl. 15. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!