Nők már hallottak a 'Szigma Férfi' jelenségről?
Figyelt kérdés
Ez valami új hülye kifejezés, hogy aki nem alfa férfi vagy béta férfi, az szigma.
Mi ez a baromság?
Tudja valaki?
2022. márc. 4. 08:03
2/12 mantis religiosa válasza:
Én csak a Hooke-törvélnyt ismerem, vagyis szigma=E X epszilon. De lehet, hogy a kazán-formulához van köze... 🤔🤔
4/12 anonim válasza:
Aki nem alfa vagy béta az omega.
5/12 anonim válasza:
Miért, a béta férfi az milyen? Az alfa a kezdetleges, a béta meg a játszható változat? Én akkor biztos final férfi vagyok. 😃
6/12 Csicsky válasza:
Itt írnak erről részletesen:
Röviden: a szigma férfiak magányos farkasok – befelé forduló, zárkózott típusok, általában különcök, magabiztosak, másokhoz nem alkalmazkodnak, a saját útjukat járják a saját törvényeik szerint. Szeretnek önállóan dolgozni, nem szívesen fogadják el mások tekintélyét, nem hagyják magukat irányítani, nem alkalmazkodnak mások elvárásaihoz, öntudatosak, ambiciózusak. Csendes, nem közlékeny típusúak, nehezen érthetők.
7/12 anonim válasza:
5: 🙃
Lehet ezt még bonyolítani!!! A(z) zárt beta férfi inkább introvertált, az open meg ugye extro! 😅
8/12 anonim válasza:
Leginkább tizenévesek által posztolt mémekben láttam ezt a kifejezést.
9/12 anonim válasza:
A szót már hallottam, de a saját mentális jólétem miatt nem fogok bővebben utánanézni.
10/12 anonim válasza:
Persze, hogy hallottam róla, már bekötötték nálam a YouTube-ot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!