Egyik neműnek sem gondolom magam, MIÉRT EKKORA BAJ?!
Mi értelme annak, aki
- egyik neműnek sem
- szürke aszexuális biszexuális
- harmadik neműnek
és egyebeknek tekinti magát?
Nem az lehet a valódi problémájuk, hogy túl sok szabadidejük van? Igaza van Puzsérnak, "nem a lét elviselhetetlen nehézsége, hanem a lét elviselhetetlen könnyűsége" a problémánk. Ha valaki kövérnek, soványnak vagy bárminek mer szólítani valakit, az egy utolsó semmirekellő, és keresztre kéne feszíteni. Ha valaki nem feltétlen fogadja el, hogy a transz nők például ne induljanak a nőkkel együtt sportba, mert férfiként felnőve nyilván előnnyel indulnak, akkor a végtelenségig sértődnek. Sorolhatnám, nyilván nem kell bemutatni senkinek a mai világ legnagyobb problémáit... mert hát ezek a legnagyobb gondok, az senkit nem érdekel, hogy a világon több milliárdan nyomorban élnek, szenvednek, stb. DE HÁT ŐK SENKIT NEM ÉRDEKELNEK, HISZ AZ A LÉNYEG, HOGY NEKEM LEGYEN LYÓ!!!:))
Ha nincs nemed, ha egyik nemmel sem tudod magad az azonosítani, akkor te egy önnáló ujabb kategoriába vagy a "Nemtelenek" kategoriájába tartózól.
Persze ez lehet hogy csak átmeneti és idővel majd pontosabban meghatározzák, hogy akkor te hová tartozol. Lehet hogy egyszer majd "vegyesszexuálisnak" fognak hívni.
#10:
"Egyik neműnek sem gondolom magam"
Bocs, de ebből pont az jön le mindenkinek egyből, hogy márpedig ő se nem férfi, se nem nő. Akkor fogalmazza meg világosabban.
Nekem felettébb tetszik ez a kérdés. Kisgyerek korom óta nem értem, miért beszélünk.., pontosabban hogy van az emberiségnek pofája a semmiről beszélni, miközben van aki milliárdokért vesz autót, míg vannak milliárdok, akik éheznek.
Nekem nincs nemi identitásom. Ennek az az értelme, hogy én én vagyok. Ennyi. Semmi extra.
A világ minden jóban is megteremti a korcsságot és rosszat. Jelenlegi áramlatokat nézve pl mintha nehéz lenne elkülöníteni a testet és a személyiséget, miközben éppen hogy csak találkoznak.
Ha egy személy férfi testbe született, akkor ő lehet bármi, akár egy fénylény is, aki most emberi tesben van.., a testének lehetőségei és korlátai a standard férfi. Ezért nincs értelme az ilyen átmenőknek a sportban így érvényesülni. Oké ha nő vagy férfi testben, de pl egy szépségversenyen te hiába vagy nő férfi testben, a női szépségverseny a testről szól, nem a személyiségről. Avagy nincs ott helyed, mert a te tested nem nő. Te lehetsz az.., de a tested nem az, így értelmetlen olyan versenyen indulnia, ha csak nem annyira nőies, hogy nem látni a különbséget, sőt nőiesebb és szebben nőiesebb, mint az átlag nőké. Sportban is ugyanez. Ha te nő vagy, oké, de a tested az adottságai miatt fossá verik a női testben élőket. Egy f@szkalap vagy ha ilyeneken indulsz a testednek nem megfelelő nemi oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!