Szerintetek jól gondolom?
Gratulálok a szimpla troll kérdésedhez.
Schobert és az update szarjai egy igazi túlárazott szar ami arra jó, hogy lehúzza a hülyéket vele.
Nem gondolod egyébként jól.
Ehhez nem kell dietetikusnak lenni, nem kell hozzá semmi szakmai tudás, utána kell olvasni és tudni fogod. Az számít egyedül, hogy mennyi kalóriát viszel be. Minden más másodlagos. Az is, hogy mozogsz-e az is, hogy miből viszed be. (Persze itt jönnek képben a dolgok, hogy jobb bevinni fehérjéből és zöldségből, mint mondjuk cukorból.)
De akkor is fogyni fogsz, ha milka csokit eszel szalonnával, csak rohadt egészségtelen lesz és persze éhes lesz állandóan és nem fogod tudni tartani.
Értek hozzá és írtam egy hülye példát egy hülye kérdésre, ami valószínűleg trollkodás. De igen, attól függetlenül jobb bevinni a napi kalóriát például csirkemellből és párolt brokkoliból, mint mondjuk milka csokiból.
Azt pedig senki nem mondta, hogy össze hasonlítható kategória. Azt mondtam, hogy összességében fogyni fogsz akkor is, ha csokiból és szalonnából viszed be, csak nem lesz egészéges.
4: Gondoltam, hogy ehhez is, mihez nem? Eddig nem informatikus voltál?
Mindegy, attól mert elolvasol két google cikket még nem leszel dietetikus. Egy 300 kilós srácot lefogyasztani meg bármily hihetetlen nagyobb körültekintést igényel mint leadni 5 kilót hogy meglegyen nyárra a bodybeach.
Nem vagyok dietetikus, de ehhez a témához sokkal jobban értek, mint az átlag ember. Ezt pedig nem kell bizonygatnom. Senki nem mondott olyat sem, hogy dietetikus lennék és attól még, hogy "informatikus voltam" érthetek máshoz is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!