Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az amit szeretsz és utálsz...

Mi az amit szeretsz és utálsz a nyári időszakban?

Figyelt kérdés

Én pl. szeretem, hogy sokáig van világos, viszont ez gyakran magas páratartalommal társul még a meleg mellé.

Azokban nekem eddig ez a nyár nem vészes.

Ti hogy vagytok vele?

2023. júl. 12. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Amit szeretek:

Eper, dinnye.

Amit utálok:

Túl sokáig van világos és túl korán kezdődik, amitől rossz kedvem lesz. Nem jó úgy felkelni, hogy kisüti a szemem a Nap.

Sok az ember mindenhol, akik hangoskodnak még éjszaka is.

Nem vagyok jól a melegben, szédülök tőle.

Imádok sütni-főzni, de ilyenkor nem visz rá a lélek.

Rovarok vannak.

2023. júl. 12. 20:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ejszakai partyk teraszos borozasok este meg fülledt ejszakák es felvehetek akármit,rallyk,izgalmak.

Amit nem szeretek hogy felnotten nincs nyári szünet. 1-2 hét szabadság alatt az élet. Ez beteg.

2023. júl. 12. 20:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Folyt Van durván 2 hét szabi nyárra, 1 meg télen. 3 hét az évben, hogy éljen az ember es megváltsa a vilagot, meg önmagát.

Pusztító.

2023. júl. 12. 20:32
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

Azt szeretem, hogy:

- ülve is sok időt lehet a szabadban tölteni, mindezt este is,

- nem kell Michelin-babának öltözni,

- minden zöld,

- tele lehet növényekkel az erkélyem is,

- sokáig van világos.

Mit utálok?

- NAGYON nem bírom a meleget, szóval borzasztóan irigylem azt, akinek az izzadás a baja a meleggel. :D Nem szeretem, hogy visszaveti a sportteljesítményemet, hosszabb bicajos vagy gyalogos túra lehetetlen is, vagy vizet kell cipelni és sokkal-sokkal gyengébb, hamarabb fárad az ember (legalábbis én).

- A klíma előtt otthon és irodában is rosszullét-rohamok jöttek, olyankor elnehezedett mind a 4 végtagom és a fejem is.

- Az alvás is nehezebb.

- Nehéz kiszellőztetni.

- Ha pára is van, az fullasztó.

Plusz egy!

Elvárják (az emberek, úgy általában), hogy vegyél ki szabadságot egyben, egy hetet, mégpedig nyáron, mégpedig ezen az egy héten utazz el, mégpedig vízpartra.

Én meg nem feltétlen veszek ki egyben egy hetet, elutazni 2-3-4 napok is elegendők, strand meg 1-2 nap/nyár bőven elegendő. Nekem az álomutazás egy szép városba vagy szép természeti helyre vezet, ahol nincs több 20 foknál.

Nos, emiatt (is) kapom a csodálkozásokat, fura nézéseket, sok ember meg is akar változtatni, zúdítja a kéretlen véleményeket, tanácsokat.

Egyébként én 0-10 fokban full ellennék, ha sok lenne a zöld a szabadban (pl. fenyőerdők, fenyőfák, tuják) és ha hosszúak lennének a nappalok, főleg este későn sötétedne.

Vagy az óceáni éghajlat se lenne nekem rossz az alapján, amit mondanak róla (nem izgat túlzottan, ha nem süt a nap).

2023. júl. 12. 20:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

5:

Túrázok. Amikor lehet magashegységben, ahol nincs olyan túl meleg. Éa nyáron már csak a hosszabb nappalok miatt többet lehet. Télen is túrázok, de akkor kevesebbet, illetve akkor lavina veszély is előfordul. Jó, nyáron meg viharveszély. De azért a július-október még mindig a legjobb időszak.

2023. júl. 12. 20:36
 16/25 anonim ***** válasza:

A meleget alapvetően elviselem. Nekem csak a sok bogárral, rovarral van bajom. Tavasszal, ősszel simán lehet úgy kirándulni, hogy nem támad meg semmi vérszívó.

Amit nem szeretek, hogy panelban lakom, ilyenkor az összes bagóstól jön be a cigiszag, a kukák is berohadnak és jön fel a hulladékszag.

2023. júl. 12. 20:43
 17/25 anonim ***** válasza:
66%
Szeretem, mert látni sok szép női lábfejet. Nem szeretem, mert van, hogy a nagyon nagy meleget nem bírom én sem.
2023. júl. 12. 20:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem:

- sokáig van világos és hamar felkel a Nap

- strandolás

Utálom:

- hőség. Én nem bírom ezt a meleget, nekem már amúgy a 28 fok is meleg, nemhogy a 35-40 fokok, amik sokszor vannak. Folyton melegem van, izzadok, úgy érzem, hogy ragadok és koszos vagyok, folyik rólam a víz. Itthon már van légkondi, a kocsiban is nyomatjuk, muszáj, de amúgy nem szeretem, nem tesz jót, szárítja a szemem, bőröm, néha a fejem is fáj tőle, de ha nem lenne, meghalnék itthon is.

2023. júl. 12. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nyár a tavalyihoz képest nem olyan vészes szerencsére. Tavaly már július elején bőven olyan melegek voltak, hogy pl este nem tudtam elaludni hajnali kettő-háromig.

Ehhez képest ma pl be se volt kapcsolva a ventilátor, simán jött be egy kis levegő is a nyitott ablakon napközben, az utcán se olyan vészes lenni, csak arra kell ügyelnem, hogy legyen nálam elég víz.

A bogarak most is jelen vannak. Az esti kutyasétáknál vannak helyek, ahova nem is tudok menni, mert szaladgálnak a hatalmas bogarak. Viszont szerencsére darázsgondok nincsenek úgy, mint tavaly. Tavaly konkrétan nem tudtam egyet normálisan enni, mert tuti belemászott egy darázs a kajámba, aztán ott röpködött körülöttem.

2023. júl. 12. 23:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Jaj valaki írja a klímát. Na az egyik irodában az nálunk nyáron egy komoly vitagerjesztő téma volt. :D Voltak a fázósak meg az izület problémások meg voltak azok akik meg szédelegtek és az izzadtságukban tocsogtak és ők harcoltak egymással, hogy minek kell le vagy bekapcsolni a légkondit.

Amikor meg bejött a szeptember, onnantól kezdve az ablak. Nem lehetett szellőztetni, mert akkor valaki máris kiabált, hogy a háta vagy a dereka és különben is huzat van, de ha csukva volt az ablak, egy idő után érezted, hogy fáj a fejed vagy hogy nem kapsz levegőt.

Ja és a lámpa, akik nehezebben tudnak gépelni sötétben meg azok akik jobban érzik magukat a sötétben és zavarja őket a lámpafény.

2023. júl. 12. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!