5# sajnos ezen csak te tudsz változtatni, de én drukkolok hogy sikerüljön a változás.
2023. júl. 11. 21:57
12/23 anonim válasza:
Akkor te tudsz valamit a cotardokról ezek szerint (mert én még nem hallottam ilyet).
Leírod, mi volt ez a hiba, ami megváltoztatta az életedet? Netán valami sötét ügy?
2023. júl. 11. 21:58
13/23 Peter700 válasza:
Szia, akkor azt tudom ajánlani, hogy találj magadnak egy új hobbit, amit akár barátokkal együtt vagy egyedül tudsz csinálni. Nézz filmeket, sorozatokat, vagy én pl. nagyon szeretek sétálni, hangszereken játszani.
2023. júl. 11. 21:59
14/23 anonim válasza:
Amúgy bármi is történik az emberrel az életben, hiába mondják, hogy nem számít, és majd elfelejted, soha semmit nem felejt el senki, mindig ott van bennük minden, csak esetleg meg tudnak lenni valahogy azzal.
2023. júl. 11. 22:00
15/23 anonim válasza:
Nekem nem baj, mert engem nem érdekel! :D
Sajnos én is eljutottam már erre a pontra...
Az ember tök feleslegesen csinál bármit is, nem jut sehová ebben a kva életben!
2023. júl. 11. 22:13
16/23 anonim válasza:
Ismerek ilyen embereket. Van pár a környezetemben. Ők a legnagyobb irigyek.
2023. júl. 11. 22:18
17/23 anonim válasza:
Én ilyenkor eszek, de durván. A szex is csillapítja a sötét gondolatokat, de sajnos az evés előbb jutott eszembe.
2023. júl. 11. 22:20
18/23 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok irigy. Sosa nem kívántam másét. Ha valaki elért az életben valamit én örültem neki.
Régen mindíg a jót kerestwm mindenben. Ezért azt hitték az emberek hogy naív vagyok és könnyen át tudnak baszni mert hülyébek néztek hogy nwkem ez fel sem tűnik. De feltűnik csak nem tudok ez ellen mit tenni. Ezért nincs párkapcsolatom se mert nincs kedvem, főként idegzetem párbajozni rosszindulatú emberekkel. Ha összekeeültem valakivel elkezte elhinni amit rólam az emberek terjesztenek. Van rájött hogy könnyen ki tud használni és ki is haaznált aztán lelépett. Ezért is én kaptm a pofámra hogy hülye vagyok. Én meg úgy vagyok vele aki azért akar mellettem lenni hogy ki tudjon használni annak meg kell mutatni merre van az ajtó.
2023. júl. 11. 22:27
19/23 anonim válasza:
De jó neked, engem mások véleménye mindig érdekelni fog sajnos
2023. júl. 12. 08:35
20/23 anonim válasza:
Próbáld pozitívan nézni a dolgokat. Ha nem megy akkor se legyél letört. Majd eljön az ideje amikor helyesen tudsz a dolgok menetéhez igazodni. De nem vagy elcseszett. Ezt verd ki gyorsan a fejedből. Eljön még a Te időd is ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!