Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik az a doménium amit a...

Melyik az a doménium amit a nők uralnak, ők a jobbak és esszenciális a társadalmunk működéséhez?

Figyelt kérdés
Én nem találtam egyet sem ezért gondoltam megkérdem itt, azt hittem a főzés de a legjobb szakácsok férfiak, a legjobb mérnökök is, a legjobb orvosok is, a legjobb tanárok is, a legjobb fizikusok, a legjobb sportolók is stb. :)

2023. júl. 10. 12:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
90%
Mi bizonyítja,hogy a legjobb orvosok férfiak? Eü.-ben dolgozom,de nem látom ezt megalapozottnak.Sőt,férfi főorvosként sem biztos,hogy jobb valaki egy nem főorvos nőnél.
2023. júl. 10. 18:41
 22/50 A kérdező kommentje:

Tisztára érződik a válaszok nagyrészén, hogy érzelmi szempontból vannak megközelítve, sértegetésbe csap át egyes helyeken, ebből következtetem, hogy azokat nők fogalmazták meg. Mi sem jobb bizonyíték arra, hogy miért van így felépítve a társadalmunk ahogy van. Nagyrészt ezért vannak előbbre a férfiak az összes doméniumban, mert sikerül racionálisnak maradni olyan esetekben is amikor a nők nagyrésze már érzelmíleg túlfűtött állapotban, teljesen irracionális döntéseket hoz. A fontos dolgokat nem lehet érzelmileg megközelíteni, építészet, mérnöki munka, agyműtét stb. tiszta gondolkodásra és racionalitásra van szükség.

Mindenkinek meg van a saját erőssége így van, a nőknek a fizikai vonzóerejük az erősségük a férfiaknak nagyjából az összes többi amire szükség van, hogy működjön a társadalom. Ezzel semmi gond nem is lenne, imádjuk a nőket ha nők, de bizonyos mozgalmak azt érték el, hogy a legtöbben sokkal értékesebbnek érzik magukat mint amilyenek valójában és belekergették őket olyan életstílusba amitől boldogtalanok. Építik a karierjüket aztán felébrednek, hogy kéne család meg gyerek, de a legtöbb esetben már késő.

Bizonyított tény, hogy ha egy nő elérte a 30-at és még nincs gyereke, akkor már nagyobb annak az esélye, hogy soha nem lesz mint annak, hogy egyáltalán lesz. Azt hiszem úgyis oda fogunk érni, hogy visszatérnek az emberek a régi értékekhez és mindenki boldogabb lesz. Minél hamarabb fogadjuk el ezt, annál kevesebb megrázkódtatással fog járni a változtatás.

2023. júl. 10. 22:49
 23/50 anonim ***** válasza:
88%

"a férfiaknak nagyjából az összes többi amire szükség van"

Akkor a valóság miért nem ezt mutatja?

2023. júl. 10. 23:23
 24/50 anonim ***** válasza:
90%
21-es vagyok,és férfi.
2023. júl. 11. 07:16
 25/50 anonim ***** válasza:
90%

"Mindenkinek meg van a saját erőssége így van, a nőknek a fizikai vonzóerejük az erősségük a férfiaknak nagyjából az összes többi amire szükség van, hogy működjön a társadalom."

Úgy látszik, nem sikerült megértened, hogy miben jobbak a nők, és egy olyan tulajdonságot írsz, ami egyáltalán nem igaz. A vonzerőt írod. Ugyanannyi a vonzó férfi (női szemmel), mint a vonzó nő (férfi szemmel), de ez fel sem merül benned.

A férfiak racionálisabbak, ezt viszont jól látod, de az sem merül fel benned, hogy rengeteg helyzetben nem racionalitásra van szükség.

Érzelmes a te megnyilvánulásod is, tele vagy gőggel, lenézéssel, gyűlölettel. Nőgyűlölő, a nőket üresfejű libaként elképzelő, anyukádban mélységesen csalódott személy lehetsz. Nyilván a rossz tapasztalatok alakították ki benned ezt a képet. Persze ha így nyilvánulsz meg, az értelmesebb nők nem vesződnek veled.

2023. júl. 11. 08:22
 26/50 anonim ***** válasza:
88%

Előző (25-ös) vagyok.

Én is férfi vagyok, nagyra értékelem, csodálom, imádom a nőket.

2023. júl. 11. 08:24
 27/50 Kései Sirató ***** válasza:
90%

Megkaptad pedig a választ, kérdező a társadalomtudományokban a nők jeleskednek. Jogászok, ügyvédek, bírók között ugyanannyi sikeres nő van, mint férfi. Jogtudományi területen egyformán tehetségesek.

Művészeti területeken szintén egyformán sikeresek. Színésznek, festők, hegedűművészek, szobrászok között szintén ugyanannyi a sikeres nő, mint férfi. Sportolók között szintén.

A divattervezés, divatipar a másik amiben sokkal jobbak, és amiről külön nem esett szó, a nők képesek a család összetartására.

2023. júl. 11. 08:30
 28/50 anonim ***** válasza:
90%

Még szerencse, hogy az általad olyannyira lenézett érzelmekkel rendelkeznek az általad annyira lenézett nők, különben már régen csak laborokban kitenyésztett emberi lények lennének, és a suliban is csak matek, fizika, biosz, infó lenne, semmi más, hiszen szerinted a művészet semmi, a sport semmi, az irodalom semmi, a gyerekek nevelése semmi. Jelentéktelen hülyeségek csupán.

Nem bírod megérteni, és elfogadni, ha a társadalom kis ifjait nincs ki nevelje, akkor bizony összeomlana a rendszer.

Tudod, írtad, a szülésben is fontosabb az orvos szerepe. 2x szültem, és bizton állíthatom, hogy egy átlagos szülésnél nem fontosabb. Arra, hogy a végén bejön, és ölt az alsó felemen párat, míg a szülésznő VÉGIG ott volt, és ő mondja mikor hogy nyomj, feküdj, vajúdj, tartja benned a lelket, csinál mindent, ő adja a gyógyszert, az oxit, a szurit, ő nézi a tágulást, ő tudja a praktikákat hogy nem döglesz bele, a doki sehol nincs. Több császár lenne, ha a szülésznők nem végeznék a munkájukat, aztán megint lehetne dicsérni a szülészorvos férfiakat, hisz műtenek. Ja, 1x férfi orvos volt mellettem, 1x női. Csak annyit mondok, többet nem megyek férfi nőgyógyász és szülész orvos közelébe se. Annyival másabban bánik egy nő a nőtársával, és tudása sem rosszabb. Attól, hogy a férfi orvos belekönyökölt a hasamba, mert megy az idő, mert csak, mert nehogymár még 5 percet várjon, jöjjön ki az a gyerek, orvostudományilag nem sérültem sem én, sem a gyerek... Lelkileg igen! Női orvosom meg tudta, hogy a női test képes egyedül szülni, és nem az órát nézte, hanem mellettem állt, és biztatott. Ez az, ami hiányzik egy férfiból. Ez az, ami a mentális egészséghez is szükséges rengeteg területen.

Ez az eset szerintem jól leírja a különbséget. Aztán döntsd el melyik a jobb.

Lehet élni csak számok közt, meg el lehet fogadni, hogy fontos a mentális egészség is.

2023. júl. 11. 09:41
 29/50 A kérdező kommentje:

Igen érdekes, hogy jelenleg sokkal több a nő az egyetemeken, a tanárok nagyrésze is nő, rengeteg nő épít kariert, mérnökök, orvosok, űgyvédek vannak nagy számban nők, politikusok stb. Ez viszont nem hozza nekük ugyanazt az eredményt mint egy férfinek, hiszen köztudott semmi korreláció nincs a férfiak választási preferenciái és a nők státusza, anyagi állapota vagy a mestersége közt. Egyszerűen nem számít a férfiaknak mivel foglalkozik a leendő partnere. A fizikai tulajdonságok azok, amik egyértelműen számítanak, ha komoly kapcsolatról van szó meg az, hogy hány pasinak landolt már az ágyában. Ha magas a szám az már csak egy üttetésre való :)

Ezek alapján teljesen érthető, hogy a feminista mozgalmak elindulása óta a nők boldogsági színtje lefelé tart. A szabadsággal felelőség is jár és a felelőség elvesz az élvezetből. Gondolj csak arra milyen lazán tudtál játszani amikor gyermek voltál, nem kellett gondolj a vacsora előteremtésére, a számlák kifizetésére stb. Nem akarok senkivel rossz lenni, én személyszerint imádom a nőket, de igaz csak azokat akik igazán nők, finomkák, gyendédek, aranyosak, törődnek a külsejükkel, empatikusak és azt látom általában ezeket viszik is a pasik mint a meleg kenyeret.

Nagyon sok ezer év telt el míg ilyenné formált minket a természetes kiválasztódás meg az evolúció. Fizikailag egyértelműen mások vagyunk, nem lehet azt elvárni, hogy csak fizikai legyen a különbség míg fizikailag interakcionálunk a társadalomban. Amíg ezt mesterségesen próbáljuk meg kiegyenlíteni, addig folyamatosan lesz visszaütője és azok isszák meg a levét akik elkezdték az egész történetet. Lasd az LGBT dologgal kapcsolatosan is, már kezd teljesen az ellen menni ami miatt elindult az egész egyenlőségért a mozgalom. Holnaptól férfiként nőnek jelentem magam és bemegyek a női öltözőbe nézzem meg kinek mekkora a cicije :)))))) Vigyázni kell mibe avatkozunk bele mesterségesen mert nem mindig az lesz az eredmény amire számítunk.

2023. júl. 13. 17:00
 30/50 anonim ***** válasza:
83%

Pont fordítva gondolkozol. Éppen a túlzásba vitt patriarchális rendszer volt a mesterséges beavatkozás.

Elvégre semmilyen természetes, nemek különbségén alapuló indok nem létezik ami miatt egy nő ne tudna ugyanúgy tanítani, ugyanúgy gyógyítani, stb, mint egy férfi. Hogy egy csomó tisztséget, állást nem tölthettek be nők sok-sok évszázadon át, annak semmi más oka nem volt, mint hogy a férfiak rájuk kényszerítették ezt a mesterséges tásadalmi rendszert.

Szóval milyen beleavatkozásról is beszélsz?

2023. júl. 13. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!