T.i hogyan viszonyulnátok ahhoz, ha meglátnátok, hogy valakinek remeg picit a keze, vagy a feje? (Esszenciális tremor) Többi lent
Fiatal emberről van szó. Milyen gondolatokat ébresztene bennetek elsőként?
Stressz, izgalom hatására fokozódik majd csillapodik és akár teljesen alábbhagy.
Randizni szeretnék, de ez úgy korlátoz. Milyen benyomást keltene a nőnél?
Nem olyan mint a sztereotípiáknak megfelelő parkinson beteg tünetei.
Ez esetben nincs alkohol :)
Amikor folyamatosan rangatozik valaki nyaka, feje az zavar de nyilvan nem mutatom ki.
A kezem nekem is remeg bar ha nem szolok nem veszik eszre, amugy a neha enyhen kategoria szerintem nem hatrany ismerkedesnel.
Lattatlanban nehez megmondani.
Nem mindegy, mennyire. De alapvetően nem gondolnék semmi különöset. Én sem vagyok tökéletes, és hidd el, a többi pasi sem az, akikkel most nem érzed magad versenyképesnek :)
Randira fel! És akkor megtudod azt is, hogy a kiszemelted mit szól hozzá, egyáltalán észreveszi-e. ;)
Valójában szorongásból kialakuló és ilyen tremor szerű tüneteket mutat.
Igaz így látatlanba nem lehet megmondani, biztos függ a fokától a vélemény. Csak én érzem.., de más lehet nem is törődik velem, nem is érdekli.
De nekem máskörül sem forog a gondolatom sokszor csak, hogy észre-e veszi.
A szorongasnak van egy olyan mellekhatasa, hogy jelentektelen dolgokat is tulporogsz.
Valoszinu most is errol van szo :)
A randipartnered vagy eszre sem veszi vagy nem fogja zavarni, mert ketlem, hogy a szorongasbol adodo remeges olyan feltuno lenne ami zavaro.
Mint irtam, az en kezem mindig remeg, szerintem a parom nem is tud rola pedig 5 eve egyutt elunk🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!