Ti hogyan viszonyulnatok ehhez?
Figyelt kérdés
Édesapám nagyon nehéz eset. Mindenkit megbánt maga körül. Például amikor elkezdődött az anorexia nevű betegségem és tartott 16 éves koromig minden nap a fejemhez vagta hogy milyen rusnya sovány vagyok nem lesz pasim sose (mellesleg nem voltam annyira vészesen vékony a haziorvos mondta csak figyelnem kellett magamra hogy ne fogyjak tovább). Ezen kívül a húgom vagy engem mindig kirohog amikor valami bajunk van olyan kárörvendően. Illetve a kutyánkat is direkt mindig bántja meg csúnya szavakkal illeti amikor tudja hogy hugom nem szereti és utána meg rohog rajta amikor ez a hugomnak fàj és sír miatta. Múltkor nyelvvizsgán voltam: leblokkolt az agyam: nem hogy biztatott volna hogy meglesz a vizsga hanem a fejemhez vagta hogy lehet hogy túl felül lettem értékelve szakmunkasba kellett volna kuldeni. Azóta mellesleg meglett a C1 nyelvvizsgam 87 százalékkal .... Szóval no comment...2019. dec. 7. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!