Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Betegesnek számít ha valakinek...

Betegesnek számít ha valakinek önszántából nem volt kapcsolata soha?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 23:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

És nem érzel szexuális vonzalmat sem? Mert akkor lehet, hogy aszex vagy.

Amúgy szerintem egyáltalán nem beteges.

2023. júl. 8. 01:51
 12/29 A kérdező kommentje:
11.Azt érzek.
2023. júl. 8. 01:58
 13/29 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem téged Kérdező az egészben a külsőd gátol, mert nem valami megnyerő.
2023. júl. 8. 02:01
 14/29 A kérdező kommentje:
Sosem láttál még majomparádé
2023. júl. 8. 02:05
 15/29 anonim ***** válasza:
2%
Éppen ez a probléma nálad hogy bujkálsz az emberektől, mert komplexusban szenvedsz.
2023. júl. 8. 02:36
 16/29 anonim ***** válasza:
97%
#15 Attól, hogy az inceleknek van egy ilyen mániájuk a rossz külsőjükről és annak emberi kapcsolataikat ellehetetlenítő, misztikus erejéről, még nem kell azokba is beleprojektálni ezt a hülyeséget, akik önszántukból vannak egyedül, és elégedettek ezzel az élettel, önmagukkal.
2023. júl. 8. 03:28
 17/29 anonim ***** válasza:
97%
Semmi beteges nincs ebben. Szerencsére nem kötelező párkapcsolatban lenni.
2023. júl. 8. 03:59
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

Az intimitástól félsz vagy igényed nincs rá, nehéz eldönteni, ebben a korban teljesen természetes ha még valakinek nem volt kapcsolata.

Lehet az újdonságtól félsz vagy valami visszatart és ezt próbálod úgy magyarázni hogy igazából nincs is szükséged rá.

2023. júl. 8. 04:24
 19/29 anonim ***** válasza:
18%
Én vágytam volna barátokra, szerelemre, de borzalmasan ronda vagyok, és már öreg is, 43 éves. Soha nem volt párkapcsolatom, hiába szerettem volna. Kinevettek, meg gúnyolódtak rajtam. Mindig irigyeltem a jól vagy átlagosan kinéző férfi társaimat, hogy van nőjük, haveri társaságuk. Az évek során hiába próbáltam meg változtatni a külsőmön, semmit nem ért. Így is nem rég másztam ki az evés és testképzavarból. Szomorú vagyok minden nap, és unalmasan tellik az időm. Már azon a szinten vagyok, hogy nem is kell senki, hiszen képtelen vagyok kimozdulni, a nőktől is félek, mert egész életemben csak a megvetést kaptam tőlük. De nem baj, már úgysem sok van hátra. Így lesz nekem a legjobb. 🙂
2023. júl. 8. 06:52
 20/29 anonim ***** válasza:
4%

Nekem se volt soha semmi, emberek kozott se szeretek lenni

Persze tetszett valaki az évek során de túl szép hozzam

40 F

2023. júl. 8. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!