Betegesnek számít ha valakinek önszántából nem volt kapcsolata soha?
Egyáltalán nem beteges, én 25 éves vagyok, mindjárt 26. Nem volt soha párkapcsolatom, nem is vágytam rá.
Barátom ugyan van pár, de annyira nem érdekelne az sem, ha nem lennének, igazából nem akartam őket, ők csapódtak hozzám. Új barátokat nem keresek soha.
Ez teljesen normális dolog, az ilyen embereket introvertáltnak hívják, esetleg antiszociálisnak. Nem szeretem én se a társasági létet, és ezzel, amint itt is látom, nem vagyok egyedül, és nekem ez megfelel.
Viszont, ha te felteszed ezt a kérdést, akkor valószínűleg zavar, hogy ilyen vagy, nem vagy elégedett ezzel az állapottal.
Javaslom,hogy ha neked ez nem tetszik, nem tartod normálisnak, akkor próbálj változtatni rajta. Az nem lesz jó, ha akaratod ellenére maradsz egyedül, barátok nélkül, párkapcsolat nélkül. Csak akkor maradj egyedül, ha valóban jól érzed így magad.
"Ez teljesen normális dolog, az ilyen embereket introvertáltnak hívják, esetleg antiszociálisnak."
Nem, introvertált az, aki magányos tevékenységgel töltődik fel, az antiszociális pedig az, aki agresszív és neki áll verekedni veled az utcán, ha ránézel.
Aszociális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!