Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Betegesnek számít ha valakinek...

Betegesnek számít ha valakinek önszántából nem volt kapcsolata soha?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 23:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem feltétlenül, bár inkább attól függ, hogy pontosan miért nem akar kapcsolatot, és hogy mennyi idő is ez a "soha" (50 év, vagy 15; nem mindegy).
2023. júl. 8. 00:00
 2/29 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok de nem akartam eddig, most sem igazából.
2023. júl. 8. 00:01
 3/29 anonim ***** válasza:
82%
Mindenkinek más a társaság-és kapcsolódásigénye. Nekem se volt, nem is akartam, nem is hiányzik. 22 éves vagyok.
2023. júl. 8. 00:08
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Van ennek valami konkrét oka vagy egyszerűen csak nem vágysz rá ?
2023. júl. 8. 00:09
 5/29 A kérdező kommentje:
4.Nem tud érdekelni, barátaim sincsenek, nem vágyok rá hogy legyenek.
2023. júl. 8. 00:10
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem, hát nem. Így kerek a világ, nem vagyunk egyformák .
2023. júl. 8. 00:20
 7/29 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem semmi sem beteges, amivel nem ártasz másoknak.
2023. júl. 8. 00:23
 8/29 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem beteges, én 25 éves vagyok, mindjárt 26. Nem volt soha párkapcsolatom, nem is vágytam rá.

Barátom ugyan van pár, de annyira nem érdekelne az sem, ha nem lennének, igazából nem akartam őket, ők csapódtak hozzám. Új barátokat nem keresek soha.

Ez teljesen normális dolog, az ilyen embereket introvertáltnak hívják, esetleg antiszociálisnak. Nem szeretem én se a társasági létet, és ezzel, amint itt is látom, nem vagyok egyedül, és nekem ez megfelel.

Viszont, ha te felteszed ezt a kérdést, akkor valószínűleg zavar, hogy ilyen vagy, nem vagy elégedett ezzel az állapottal.

Javaslom,hogy ha neked ez nem tetszik, nem tartod normálisnak, akkor próbálj változtatni rajta. Az nem lesz jó, ha akaratod ellenére maradsz egyedül, barátok nélkül, párkapcsolat nélkül. Csak akkor maradj egyedül, ha valóban jól érzed így magad.

2023. júl. 8. 00:40
 9/29 anonim ***** válasza:
85%

"Ez teljesen normális dolog, az ilyen embereket introvertáltnak hívják, esetleg antiszociálisnak."

Nem, introvertált az, aki magányos tevékenységgel töltődik fel, az antiszociális pedig az, aki agresszív és neki áll verekedni veled az utcán, ha ránézel.

Aszociális.

2023. júl. 8. 00:51
 10/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Saját választása. Lesz ha nyitott rá
2023. júl. 8. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!