Miért ennyire begyöpösödött, előítéletes a 45+-os magyarok nagyrésze?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 21:18
11/18 anonim válasza:
Igen,mondjuk normálisabb azt hirdetni,hogy szüljenek nők,mint hogy jaj ne szüljél mert 40 évesen sem vagy még elkésve. Az is normálisabb volt,hogy a katonasággal menőztek,mint a mai insta,tiktok profilok 99%-a. És ezt úgy mondom,hogy nem vagyok 45 éves.
12/18 anonim válasza:
#11 Fhhu, nem irigylem a környezetedet mit kell majd elviselniük amikor 45 leszel, vagy ha több vagy, azért, hogy ezután még milyen leszel, ha már most ilyen szinten ostobán tolod, címeres példánya vagy azoknak akikről a kérdés szól
13/18 anonim válasza:
Melyik részével nem értesz egyet a mondandómnak?
14/18 anonim válasza:
Jaj, 12-es, el ne hidd neki, a 11-es valójában egy 60+os alkoholista pasas, aki képes lenne kikérni ezt magának, merthogy ő valójában huszonéves és nő. Vagy csak rossz hatással van rá ez a júliusi meleg. Másképp nem tudott volna három sorban ennyi ellentmondásos ostobaságot összehordani.
15/18 anonim válasza:
Kiscsillag kötelező szülni? Majd mindenki eldönti mit kezd az életével, nem tudom az önrendelkezés fogalma mond-e neked valamit. Meg ugye szaporodni mindenki képes, de a család meg a gyerekek sem valók mindenkinek, az értelmesebbje ezt belátja. A katonaságra kötelezés meg hol normális szerinted?
16/18 anonim válasza:
A tiktokos vergődések 12 éves kortól hol normálisak szerinted? Azt írtam,fiatalon szüljön egy nő,nem azt,hogy szüljön minden nő. De a normálisabbak szülnek,a többi meg kit érdekel.
17/18 anonim válasza:
Mert sok rossz tapasztalata, nehéz élete volt és nem tudott egy-egy szituációt megfelelő módon lereagálni.
18/18 anonim válasza:
Mind az, nyugi. Az ok: a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!