Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Begyöpösödött nagyszülőkkel...

Begyöpösödött nagyszülőkkel mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés
Én egy konzervatív nagycsaládból származom. Nem volt okom panaszra eddig sosem. Nem szenvedtünk hiányt semmiben. A szüleink tisztességesen és szeretetteljesen neveltek fel minket. Az anyai nagyszüleimben viszont mélységesen csalódtam és megbántottak engem. Eddig mindenben támogattak, azt hittem szeretnek, de most hátat fordítottak nekem. Feleségül fogom venni a páromat, aki kínai ugyan, de Magyarországon nőtt fel. Okos, szorgalmas, jószívű és bónuszként még szép is. Nagyszüleim el sem akarnak jönni az esküvőre. Kérdeztem mi bajuk vele. A válasz, hogy nem igaz, hogy nem tudtam magyar lányt találni magamnak, hisz annyi van azokból is. Nekem biztos direkt az egzotikum kell, de majd ráfázok az ázsiai nővel. Ezek kultúrálatlanok, covidot terjesztenek és mindenféle gusztustalanságot összezabálnak. Ilyesmiket mondtak. A szüleim, testvéreim, másik nagyszüleim, stb. elfogadták.
2023. jún. 29. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Hogy mit lehet kezdeni?

Nem mennek akkor és kész

2023. jún. 29. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Semmit nem lehet tenni, nem kötelező elmenni az esküvőre, ha nem akarnak.
2023. jún. 29. 15:09
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon sokan élnek úgy, hogy azt hiszik minden f@sza, happy, sunshine, minden megvan. Nagyon jó családi bábszínházakat látok. Ugye kiderül milyen is az a nagy szeretet, és a remek család, amikor valaki azt akarja, hogy boldog legyél, de úgy, ahogy ő akarja, nem ahogy kell.

Nagyon sajnálom kérdező, hogy ilyet kell átélj.

Kapcsolatot megszakítod és valószínűleg terapeuta is fog kelleni a trauma mélységétől függően.

2023. jún. 29. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
*úgy ahogy ő akarja, nem ahogy te
2023. jún. 29. 15:17
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Kb semmit, nem fognak megváltozni.
2023. jún. 29. 17:56
 6/15 anonim válasza:
20%
Úgy látom sárga lázban szenvedsz. Sok fehér szenved abban. Ez van.
2023. jún. 30. 02:08
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
Én is közelről nézhettem végig egy ilyen házasságot a baráti körünkben. A fehér srác jól rá is .aszott. Olyan mértékben becsapta, kiforgatta a kínai csaj, hogy fájt nézni.
2023. jún. 30. 08:48
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
hát akkor nem mennek el az esküvőre, meg ti sem látogatjátok őket, ha nem fogadják el a párodat, ennyi. Ők már csak ilyenek és nem fognak változni.
2023. jún. 30. 08:55
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nem mennek, en biztos nem győzködném őket, nem rajtuk mulik az en nagy napom. Még a végén ott vágnák a pofákat meg tennék a megjegyzéseket.
2023. jún. 30. 12:31
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
"konzervatív nagycsaládból " - gondolom fideszek agyhalottak. Az ilyenbe kár a szó, nem törődnék velük egy percig sem.
2023. júl. 1. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!