Begyöpösödött nagyszülőkkel mit lehet tenni ?
Figyelt kérdés
Én egy konzervatív nagycsaládból származom. Nem volt okom panaszra eddig sosem. Nem szenvedtünk hiányt semmiben. A szüleink tisztességesen és szeretetteljesen neveltek fel minket. Az anyai nagyszüleimben viszont mélységesen csalódtam és megbántottak engem. Eddig mindenben támogattak, azt hittem szeretnek, de most hátat fordítottak nekem. Feleségül fogom venni a páromat, aki kínai ugyan, de Magyarországon nőtt fel. Okos, szorgalmas, jószívű és bónuszként még szép is. Nagyszüleim el sem akarnak jönni az esküvőre. Kérdeztem mi bajuk vele. A válasz, hogy nem igaz, hogy nem tudtam magyar lányt találni magamnak, hisz annyi van azokból is. Nekem biztos direkt az egzotikum kell, de majd ráfázok az ázsiai nővel. Ezek kultúrálatlanok, covidot terjesztenek és mindenféle gusztustalanságot összezabálnak. Ilyesmiket mondtak. A szüleim, testvéreim, másik nagyszüleim, stb. elfogadták.2023. jún. 29. 14:52
11/15 anonim válasza:
10-es. Gondolom te a fidesszel meg Orbánnal kelsz és alszol. Azok szokták mindenben a fideszt meg Orbánt látni.
12/15 anonim válasza:
Hát én nemtudom kérdező.
Amikor én nősültem pont lesz@rtam ki mit gondol.
Igaz nekem nem volt lakadalmam se.
Aztán azóta is boldog házasságban élek a feleségemmel.
Igaz ő nem kínai.
Nem is magyar.
Felnőtt vagy engedd el ezt, hogy mindenki ék minden tetszik amit csinálsz!
13/15 anonim válasza:
Kínaiak közt dolgoztak a nagyszüleid? Mert onnan sajnos tapasztaltam ilyen pénz lehuzasokat. Meg házasság kopaszitast. Sok kínai közt voltam... Nem részletezném. Úgyse hiszitek. Nem fideszes duma, nyugika!
De persze biztos vannak kivételek. Reméljük nem olyat fogtál ki.
14/15 anonim válasza:
Megértem az idegenkedésüket, de én nem mondtam volna ki, elmentem volna az esküvőre, s a dédunokáimat is szeretném.
Ma már nem esznek meg mindenfélét, amúgy.
15/15 anonim válasza:
Aki itt született, az itt szocializálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!