Ezen az oldalon miért van olyan sok begyöpösödött ember aki nem érti sem a viccet sem az iróniát? :D
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy bármi vicceset ír az ember, nem sértő és nem trollkodó szándékkal, valakinek sosem tetszik. Sőt van konkrétan olyan hogy a kérdező is nevet meg örül neki, de valami begyöpösödöttnek sosem tetszik :D Ez miért van? Miért ilyen fatökű itt a többség? Nem az érdekel hogy leszavaznak, nekem az semmit nem jelent, csak nem értem. Bosszantó hogy az a jó válasz ahol siránkozik az ember vagy éppen együtt szid valakit a kérdezővel. Elég szánalmas szerintem.2017. febr. 1. 11:39
1/12 anonim válasza:
Sajnos néha írásban nem megy át a vicc, főleg nem az irónia. Én is, ha nem írom oda, hogy ironizálok, le vagyok pontozva.
Mondjuk aki szándékosan nem akarja érteni a viccet, azt nem értem meg, de nem kell velük foglalkozni.
3/12 anonim válasza:
Különbözőek az emberek. Szerintem rosszul mondod, mert a többség véleményem szerint nem ilyen, mert akkor az összes válasz alul pontozott lenne.
4/12 anonim válasza:
Sokan vannak, akik tényleg komolyan gondolják a hülyeségeket, amiket leírnak, és elég nehéz betippelni, hogy most akkor amit olvasok, az pont komoly-e vagy nem. Meg pl. én a betegségem miatt (autizmus) nem hogy írásban, de még élőben se nagyon tudom eldönteni, hogy valaki viccel-e vagy komoly, mert nehezen olvasok az emberek arcáról. Ezzel nem azt mondom, hogy ezen az oldalon mindenki autista, de többek között ez is lehet egy ok.
5/12 anonim válasza:
Ja, meg a másik dolog, hogy ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak, nem pedig azért, hogy megnevettessük egymást. Akinek valami komoly problémája van, nem tud máshová fordulni és normális tanácsokat várna, az nem sokra megy azzal, ha benyögsz neki egy (szerinted) jó poént.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen de mint utaltam rá arra gondolok amikor nem trollkodó szándékkal humorizál ember, és nyilván nem a komoly kérdések esetén. Én nem erről beszélek, mert az ilyesmi szerintem sem vicc, hanem nettó tahóság. Olyasmire értem amikor az ember próbálja oldani a nagy siránkozó depresszív hangulatot meg piti problémákat, amivel szerintem a többség tisztában van vagy egyszerű kérdésekre ami puszta érdeklődés vagy véleményfelmérés az ember ír valamit, ami nem is teljesen irreleváns, csak humorsan van megfoglamzva. Az ilyeneken nem értem miért sértődnek meg.
2017. febr. 1. 12:52
7/12 anonim válasza:
Hát igen,mindenki ugy olvassa a sorokat,amilyen hangulatban van!
8/12 anonim válasza:
Amit te humorosnak VÉLSZ, nem biztos, hogy más is ugy értékeli. Ne kritizáld ezért! Ez az ö joga.
9/12 A kérdező kommentje:
Miért ne kritizáljam? A véleményformálás meg nekem is jogom :D
2017. febr. 1. 13:18
10/12 anonim válasza:
Akár trollkodásról van szó, akár nem, én azért szoktam lepontozni a semmi információtartalmú válaszokat, mert a pontozásnál a kérdés úgy szól, hogy "hasznos számodra ez a válasz?" És amiben nincs információ, csak humorkodás, az értelemszerűen nem hasznos, bármennyire is jó a vicced. Ha a poénjaid mellé adsz normális választ is, az teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!