Ezen az oldalon miért van olyan sok begyöpösödött ember aki nem érti sem a viccet sem az iróniát? :D
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy bármi vicceset ír az ember, nem sértő és nem trollkodó szándékkal, valakinek sosem tetszik. Sőt van konkrétan olyan hogy a kérdező is nevet meg örül neki, de valami begyöpösödöttnek sosem tetszik :D Ez miért van? Miért ilyen fatökű itt a többség? Nem az érdekel hogy leszavaznak, nekem az semmit nem jelent, csak nem értem. Bosszantó hogy az a jó válasz ahol siránkozik az ember vagy éppen együtt szid valakit a kérdezővel. Elég szánalmas szerintem.2017. febr. 1. 11:39
11/12 anonim válasza:
A rinyálás közé humort szőni.. Mintha csak én lennék, kár hogy nem ismerlek:D
12/12 anonim válasza:
Nem tudom,de imádom amikor ilyen nagy komoly kérdésekhez odaírnak valami vicces választ. De csak akkor ha tényleg vicces és nem sértő! Vannak nagyon jó poénok néha,csak a sok savanyú embernek ez nem vicces,vagy nem érti,és egyből lepontozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!