Mit lehet tenni, ha valakivel mindig csak a munkájáról lehet beszélni?
Van egy barátnőm. Folyamatosan az csak az ő munkája, munkahelye a téma évek óta. Ha véletlenül felhozódik végre valami más, akkor is visszakanyarodik oda. Én már borzasztóan unom.
Megismertem valakit, meséltem neki róla, de leszólta, és újra a munkáját magyarázta ma is.
Hogy lehet ennyire belebolondulva?
Attól függ, mi a munkája. Nekem van egy vegyészmérnök, rendőr, futár ismerősöm, akiknek nagyon jó hallgatni a munkás sztorijait. :)
Gyári melós, bolti eladó stb. elhiszem, hogy unalmas panaszkodás lehet csak.
Mert igazából nem is neked mondja, hanem magának. Te csak egy süket fül vagy, akinek meg kell hallgatnia őt és térben ott lenni vele.
Ha nem szólsz vissza neki, nem foglalkozol vele ,azzal is elnyeri azt a megnyugvást, amit akar.
Tudnám az ilyen ember miért nem a kutyájának meséli el ezeket, vagy miért nem ír naplót.
#8: Akkor te tapasztalatból tudsz írni. Te is csak a munkádról tudsz beszélni? Vannak barátaid? Ők hogy viselik?
Tényleg kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!