Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb katona csak a...

A legtöbb katona csak a munkájáról tud beszélni?

Figyelt kérdés
Ki hogy látja ezt?

2022. febr. 6. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem, tudnak a nőkről is.
2022. febr. 6. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Igen. És ezt bátran kijelenthetem, mert én vagyok az az ember, aki ismeri a legtöbb katonát. Személyesen. Minden nációból. Egytől egyig csak a munkájukról tudnak beszélni. Ha mást kérdezel, csak ökögnek-makognak. Nem ismerik az élet más dolgaira vonatkozó szavakat.

Ilyen hülye kérdést...

2022. febr. 6. 16:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne hülye kérdés? Én ezt tapasztaltam hogy nagyrészt ezt hozzák föl és ilyen katonai dolgokkal példálóznak.
2022. febr. 6. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Ismerek katonát, szívesen politizál is.
2022. febr. 6. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Kérdezted, ki hogy látja. Én leírtam, hogy hülye kérdésnek látom, meg azt is, hogy miért.
2022. febr. 6. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Főleg a fiatalok.

Megnéznek 3 filmet,lenyomnak 20 fekvőtámaszt,reggel kakaós csiga és hell,és már is azt hiszik,hogy ők a szakértők :D

2022. febr. 6. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Talán, mert ez nem csak egy sima szakma, egy munkahely, ahova bemennek ledolgozni a 8 órát, aztán haza a kőbányai meg a meccs közé. Ilyen mentalitással senki nem menne katonának. Ez egy hivatás.
2022. febr. 6. 20:00
 8/12 anonim válasza:
81%
Valószínűleg ha te küzdenel, edzenel, választanal ilyen kemény hivatást, ahova nem megy akinek csak kell valami meló hogy legyen egy kis pénze, hanem akinek tényleg ez a célja, megértenéd, hogy szeretnek erről beszélni, és mivel az életük nagy részét ez teszi ki, tényleg nehogy már ezert hibaztassuk őket és ez baj legyen. Amúgymeg ők is emberek, akik nem csak egy dologról tudnak beszélni.
2022. febr. 6. 20:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nem hibáztatom őket csak ezt az állandó vagánykodást nem szeretem. Lehet a műszaki előkészítő irodai munka nem túl érdekes. Viszont miből hogy gondolod, hogy én nem edzek vagy nem csinálok veszélyes dolgokat, mikor nem is ismersz? Szoktam krosszmotorozni valamint évek óta tolom a sima boxot és a kick-boxot is mégsem mondom azt másnak, hogy figyu már nagyon megtudnálak verni.
2022. febr. 6. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha összeülnek a nagy öregek, akkor csak arról. Ha más foglalkozásúakkal, akkor általában a másik foglalkozású hozza elő a katonatémát.
2022. febr. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!